:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Касано претърпя успешна операция

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Шефът на клиниката по неврология в Милано Нерео Бресолин обяснява пред журналисти как е протекла операцията на Антонио Касано. Самият Бресолин е участвал в интервенцията.
Нападателят на "Милан" Антонио Касано е претърпял успешна сърдечна операция. Футболистът прекара инсулт миналата събота, докато се прибираше с тима си от Рим. Веднага след кацането в Милано Касано бе приет в болница, където вчера бе опериран от проф. Марко Карминати. Той е премахнал вродената аномалия между двете камери на сърцето, която е станала причина за проблемите на футболиста.

Цялата интервенция е продължила 30 мин., като Касано дори е бил само с местна упойка. На операцията е присъствал и лекарят на "Милан" д-р Родолфо Тавана, който уточни, че гръдният кош на футболиста не е бил отварян. Присъствали са още съпругата на играча и майка му, както и вицепрезидентът на "росонерите" Адриано Галиани.

Очаква се възстановяването на Касано да продължи около 6 месеца. Това означава, че ако няма проблеми, той ще може да играе на финалите на европейското първенство в Полша и Украйна следващото лято. Подкрепата си за играча обявиха всички футболисти от Серия "А", вратарят на "Реал" (М) Икер Касияс, аржентинската легенда Диего Марадона и много други.
1
993
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
05 Ноември 2011 10:20
Скорошно възстановяване на Касано.
Феноменален дрибъл и техника, но гарниран с невероятно сприхав характер.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД