:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сидеров остава с 12 сигурни поддръжници в парламента

СНИМКА: ЮЛИЯН САВЧЕВ
Красивото лице на "Атака" Калина Крумова също напусна Волен Сидеров.
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров все още може да разчита на сигурната подкрепа на 12 от 15-те депутати в парламентарната група на партията. Това става ясно от декларация, която той и останалите му верни народни представители разпространиха вчера. В обръщението към медиите 13-те декларират, че нямат намерение да напускат групата и партията. Сред подписалите съобщението липсват имената на Борислав Стоянов, който заедно с евродепутата Димитър Стоянов поиска оставката на Сидеров, и на Калина Крумова. От пресцентъра на партията коментираха, че двамата не са подписали, защото не са съгласни с текста. Малко по-късно Крумова обяви, че напуска ПГ в специално заявление пред НС. Тя не бе открита за коментар.

"По клеветническите въпроси за харчове, субсидии, апартаменти, пури, запалки, химикалки, напитки, варива и печива за вас и срещу някои от вас работят нашите юристи", предупреждават депутатите в декларацията. Атакистите обаче оставали отворени за журналистическите питания по тяхната парламентарна дейност и законодателни инициативи.

Междувременно парламентът отхвърли предложението на Волен Сидеров за промени в Наказателния кодекс, които биха върнали смъртното наказание за особено тежки престъпления. Промените не получиха подкрепата на парламентарната правна комисия, а в пленарна зала едва девет депутати гласуваха "за".
34
2643
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
34
 Видими 
25 Ноември 2011 20:04
Сидеров поне свали новините на турски.
25 Ноември 2011 20:08
С напускането на онази от снимката средното IQ на "Атака" в парламента се е покачило
25 Ноември 2011 20:16
Но от снимката личи друго - Калинчето е много по-секси от Деничка, си мисля аз.
25 Ноември 2011 20:30
Тцъ, това е ракурс!
25 Ноември 2011 21:02
И Калинчето и Деничка стават за депутати единствено ако парламентарната дейност се извършва на Дунав мост. А и една от мечтите на Воленчо за професионална реализация ще е изпълнена.
25 Ноември 2011 21:05
За мене по-хубава, по-добра и по-човечна от мама - нема!


25 Ноември 2011 22:08
Четиво за параграфи

Натиснете тук
25 Ноември 2011 22:39
Едно е сигурно - Калина има хубави форми
За другите й качества скромно да замълчим...

Редактирано от - Han на 25/11/2011 г/ 22:40:45

25 Ноември 2011 22:52
Важното е, че Деница Гаджева остава

Редактирано от - AzUrAL на 25/11/2011 г/ 22:54:14

25 Ноември 2011 22:59
Мдааааа, много смели- или много богати?!- хора са тия депутати, които напуснаха ПГ на "Атака", бе?!
Хем подписали били Записи на заповед, по техни думи- принудени(изнудени) от Сидеров!- с потенциалната угроза да платят на Сидеров ли, на друг ли, 150 хил. евро, хем, без да им мигне окото и да им трепне сърцето от страх, че ще загубят тези пари, смело напускат ПГ на "Атака"?! Май-май, те от напускането на ПГ на "Атака" ще спечелят толкова МНОГО пари(те си знаят как и от кого!), че, като се разплатят със Сидеров или който и да е там по Записите на заповед, пак ще са на кяр(печалба)?!
"Ашколсун!" на тия народни представители- истински смелчаци и...бизнесмени(не като "ония", които НЕ напускат ПГ на "Атака"!)!
25 Ноември 2011 23:08
G 5,
Ще ти призная, като на приятел(ама между нас да си остане!): ЗАВИЖДАМ на Волен Сидеров за Деница(ако я има така, както аз бих искал да я имам!)!
Честно-чак подскачам от Завист!
25 Ноември 2011 23:12
Ама нека да влезем в положението на Калина- ако е била пренебрегната от Сидеров заради Деница, де!!! Не пожелавам на никого(ако не ми е враг!) да си има работа с ревнива жена!
25 Ноември 2011 23:16
Но от снимката личи друго - Калинчето е много по-секси от Деничка, си мисля аз.


Ех Калинчето, и големи очи има, и у физиономията не е кучеглава като Деницата.

Глупав Волен, ама любовта е сляпа
25 Ноември 2011 23:35
NIKOLA TSANEV,
В тази връзка, един бърз и кратък виц:
Две ГЛУХИ баби се шляят край сергиите на пазара! Пред сергия с риба едната баба казва на другата: "Ех, това сега риби ли са- едно време к`ви риби имаше!!!" -и показва размер над лакътя. А другата й отговаря: "Е, това не е важно- характерът е важен!"...
26 Ноември 2011 01:16
Мдааааа, много смели- или много богати?!- хора са тия депутати, които напуснаха ПГ на "Атака", бе?!

Тц
Просто мноо крадат
Ама такива са всички кръчмар патриоти - келепирец да има, другото лесно
26 Ноември 2011 02:33
Мдааааа, сега вече и партия "Атака" НЕ може да стопира в Парламента тези пенсионни промени- а можеше, преди ГЕРБ да изиграе номера с т.нар. новоизлюпени "независими депутати"!!!
С този номер, обаче, ГЕРБ и сие изработиха НЕ само "Атака", но и българските Избиратели- Волята на които беше ГЕРБ да има само 117 депутати в Парламента, но НЕ и абсолютно Мнозинство сега с над 130!
Волята на българските Избиратели през 2009 г. беше ГЕРБ да не може да гласува закони в Парламента самостоятелно, а само с гласове и на друга(и) партия(и)- а сега вече ГЕРБ може да приема самостоятелно в Парламента какъвто закон си поиска!
Ама, пък, Демокрация Е, БЕ!
26 Ноември 2011 02:35
горкичкия пара... цял мандат се облизвал по депутатките на верната партия, без да му се отвори парашута. Няма ли за тебе бургаски каки, бе лек?

Ся, параграфе, вместо да броиш колко хапа от виагра са ти останали докато зяпаш снимките на деница, земи се обади на аверчето си слави бинев. И той като тебе - съучредител, ма не членувал в семейната фирма. Като на приятел да ти кажа - май си мязате и по манталитет. Та да земете да изработите заедно правилната съвместна партийна позиция и да си я поствате колкото искате в оня жълтия официоз
26 Ноември 2011 03:14
У заглавието има дребна, но съществена грешчица...би требело да е:

Сидеров остава с 12 "сигурни" поддръжници в парламента

Щото, както е казал класическият реалист, на този свят само три неща са сигурни-смъртта, данъците и безрезервната подкрепа, с която наш Пара дарява новийо Джин гиби.
За първите две от тез три нещица аз не съм апцолютно сигурен.

26 Ноември 2011 04:09
G 5,
BAY HASAN,
За мен е въпрос на Чест и Гордост да "подкрепям безрезервно" българска легитимна партия и нейн лидер, които Първанов -"Гоце" и НП Уорлик( и "пуделите" им) най-"демократично" желаят, настояват и заявяват( и вероятно го правят- те си знаят защо?!), че трябва да бъдат "унищожени", като такива!!!
26 Ноември 2011 04:13
Волята на българските Избиратели през 2009 г. беше ГЕРБ да не може да гласува закони в Парламента самостоятелно, а само с гласове и на друга(и) партия(и)- а сега вече ГЕРБ може да приема самостоятелно в Парламента какъвто закон си поиска!


Леле, Пара, остана само да кажеш кои закони бяха стопирани или поне опитани да бъдат спрени от Атака, за да спечелиш овациите на публиката. Ако беше католик, можеше като нищо да оглавиш Ордена на йезуитите - там умения като твоите се ценят високо
26 Ноември 2011 04:18
Ех, Пара, Пара...де да беше само ти.
Майка България бъка от коне с манерки.
26 Ноември 2011 04:22
ANASTASS STASEV,
"Атака" е стопирала всички закони, които е МОЖЕЛА да стопира, но и е ЖЕЛАЕЛА да стопира!
Въпросът е, че сега "Атака" И ДРУГИТЕ партии в Парламента, и да желае(ят) да стопира(т) закони на ГЕРБ, не може(гат) да ги стопира(т)- заради гласовете на т.нар. новоизлюпени "независими депутати", пристанали на ГЕРБ!!! А това е противно на Волята на българските Избиратели , изразена на и чрез Избори 2009!!!
Схващаш ли?!
26 Ноември 2011 04:39
Не, не мога да схвана, защото прекалено много си го усукал. Май може да се каже и по-просто: Преди АТАКА е можела да спре закони, но не е искала, а сега и да иска не може. Ами като е така, къде е разликата бе, Пара - дали едни и същи депутати по-рано са гласували за ГЕРБ като членове на Атака, а сега пак ще гласуват за ГЕРБ, но като независими депутати. Дори сега вероятността понякога да не гласуват за ГЕРБ малко по-голяма ми се чини
26 Ноември 2011 05:00
/:/ "...Преди АТАКА е можела да спре закони, но не е искала...
............................... ............................... ............................... ..........................
Това го казваш ТИ!
Но не казваш КОИ!?
Аз мога , обаче, да ти кажа поне 10 законопроекта на "Атака", които НЕ са били одобрени в Парламента, и поради НЕжеланието на ГЕРБ!
Всъщност, убеди се сам кои и какви законопроекти е предлагала "Атака"- и провери дали са били приети!
ТУК: http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=5699&Itemid=56 Target=_Blank id=url>Натиснете тук
26 Ноември 2011 05:04
Най-прясно:
НС отхвърли законопроект на АТАКА за допълнение на Закона за кредитните институции 23 Ноември 2011г.- Натиснете тук


26 Ноември 2011 05:08
За мен е въпрос на Чест и Гордост да "подкрепям безрезервно" българска легитимна партия и нейн лидер, които Първанов -"Гоце" и НП Уорлик( и "пуделите" им) най-"демократично" желаят, настояват и заявяват( и вероятно го правят- те си знаят защо?!), че трябва да бъдат "унищожени", като такива!!!

Думите не са достатъчни, дела трябват. Да беше купил апартамент на Калинчето както Лидеров купи на Гаджева, сега щеше да си е в атакаджийската парламентарна група, а не да се фръцка обидена.
Да не говорим че можеше и на теб да ти се отвори парашута, не само да завиждаш на Сидеров.

Редактирано от - Oraсle на 26/11/2011 г/ 05:15:58

26 Ноември 2011 09:13
Крайно време е някой да запита Конституционния съд до колко е законно "напускането" от народен представител на Партия след като е на лице сключен обществен договор с Избирателя и не е ли "конституционно" същият да напусне и Парламента и на негово място да влезе следващия от листата!
26 Ноември 2011 09:56
по дефиниция, депутатите са "народни" представители /демек над партийни/, събранието също е "народно" не партийно.
Уви, имаме цели поколения увредени и непригодни в разбиранията си, резултатите са видни.
За съжаление това е болест, а докато ситуацията се нормализира, или непригодните изчезнат по естествен път, опасявам се щетите нанесени ще са смъртоносни за държавата и обществото.
26 Ноември 2011 10:12
Жестоко бърка в здравето на мошениците Атака и всичко гнило се е вдигнало против. За сега успяват.
26 Ноември 2011 10:16
Аз мога , обаче, да ти кажа поне 10 законопроекта на "Атака", които НЕ са били одобрени в Парламента


Пара, не се прави, че не си разбрал какво те питам. Въпросът ми беше не колко закона е внесла Атака, а колко закона се е опитала да спре. От тези, които са внесени от ГЕРБ де, за по-ясно. Защото няма нищо по-лесно от това да произвеждаш и внасяш нефелни проектозакони, за които предварително знаеш, че няма да минат. Като например Закон за очистването на българския език от турцизми, чиито шансове да мине са толкова големи, колкото и Закон за биологичното разнообразие на Северния ледовит океан
26 Ноември 2011 12:07
Жестоко бърка в здравето на мошениците Атака и всичко гнило се е вдигнало против.


ТАПА, не виждам АТАКА в чие здраве чак толкова е бръкнала, освен във своето собствено здраве и затова сега редиците ù се топят като сняг напролет. Че нали доскоро тя играеше ролята на конструктивна опозиция бе, човек! С други думи второстепенна поддържаща роля, нещо което много-много не съответства на името ù изписано на фирмата
26 Ноември 2011 16:06
"Атака", като име на партия, си е една глуповата идея. Не че ГЕРБ ... такова ... Но нали славков - "Напред България!, а преди това "Avanti!" (Форца Италия), само дето не беше много ясно за напредък или за аванта иде реч. После стана ясно.

Редактирано от - dabedabe на 26/11/2011 г/ 16:20:44

26 Ноември 2011 20:05
"За мен е въпрос на Чест и Гордост да "подкрепям безрезервно" българска легитимна партия и нейн лидер, които Първанов -"Гоце" и НП Уорлик( и "пуделите" им) най-"демократично" желаят, настояват и заявяват( и вероятно го правят- те си знаят защо?!), че трябва да бъдат "унищожени", като такива!!!"

Пара, честно не мога да те разбера. Плюеш по Гоце, разправяш, че иска да унищожи Атака, а гласуваш за него. Диалектика ще е някаква това?!
27 Ноември 2011 22:32
Доста неща на ГЕРБ имаше които Атака не подкрепи, веднага се сещам за това например да се дадат 120 млн на тютюнопроизводителите, или пък за членството на Сърбия в ЕС, закона "Попова", проекта за приватизация на ВМЗ "Сопот" и доста части от Избирателния кодекс, които се гласуваха в в различните комисии. И това сега се сещам, ако тръгне да рови човек, сигурно още доста неща би намерил.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД