:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 333
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Походът

на Петра Квитова към върха в световната ранглиста по тенис при жените бе спрян от китайката На Ли. Китайката победи чехкинята с 1:6, 7:5, 6:2 на полуфинала на турнира в Сидни и ще спори на финала срещу Виктория Азаренка (Блрс), която пък отстрани Агниешка Радванска (Пол) с 1:6, 6:3, 6:2. Титла от Сидни щеше да изкачи Квитова до №1 в света, където засега остава Каролине Вожнячки (Дан). Разликата между двете в ранглистата обаче е само 195 т., като чехкинята e в по-изгодна позиция, понеже на Australian Open има да защитава само 500 т. за достигането до 1/4-финал миналата година, докато датчанката трябва да защити 900 от полуфинала.



С победа

започна годината тенисистът ни Димитър Кутровски. На турнир от сериите "фючърс" в Плантейшън (САЩ) той би със 7:6 (6), 6:3 Мичъл Франк (САЩ), с което си върна за тежката загуба от американеца с 2:6, 2:6 в квалификациите на "чалънджъра" в Шарлотсвил (САЩ) миналия октомври. Съперник на 1/8-финалите на Кутровски е Джейсън Кублер (САЩ).



Пилотът

на "Рено" от Формула 1 Роберт Кубица няма да се върне скоро зад волана на болида, понеже претърпя нова травма. Този път полякът се подхлъзнал на лед близо до дома си и при падането пак си е счупил десния крак. Кубица почти цяла година се възстановяваше от тежка катастрофа на рали в Италия през февруари 2011 г., след която получи множество фрактури, включително и на десния крак. Очаква се окончателното възстановяване на поляка да се забави поне с един месец заради новия инцидент.
1
596
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
13 Януари 2012 10:36
Победа на Ярко Ниеминен над Истомин на полуфинала в Сидни. Сега на финала среща Бенето(Фр), но Ярко на финали е 1-10 в кариерата си! Дано да спечели този път.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД