:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 350
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Литекс"

се отказа от привличането на френския атакуващ халф Жофри Тюлан, с когото имаха предварителна уговорка. Причината са разминавания при преговорите. Ловчанлии продължават лагера си в Свиленград. Преди проверката срещу местния третодивизионен тим в неделя треньорът на "Литекс" Христо Стоичков заведе тима в местната винарна изба "Катаржина" и в тракийската гробница в Мезек, както и в тамошната крепост Неутзикон.



"Черно море"

успя да трансферира в "Заря" (Луганск) само Ермес Паломино, тъй като Георги Божилов не е преминал медицински прегледи. Халфът на варненци Станислав Стоянов (35 г.) пък обяви край на кариерата си след 12 сезона в тима, в които има 263 мача и 13 гола. През лятото клубът ще му организира бенефис.



"Славия"

замина на лагер в Сандански, като с отбора замина и дошлият на проби Михайл Милчев ("Спартак", Пл). Нападателят на "белите" Георги Христов, който през есента бе преотстъпен на "Ашдод", ще продължи да играе в израелското първенство, но под наем в "Бейтар" (Йерусалим). Халфът Атанас Борносузов пък напусна "Славия" и ще опита трансфер в чужбина.



ФИФА стартира

програма за защита на свидетели по дела за манипулирани мачове. През февруари световната футболна асоциация ще открие и гореща телефонна линия, на която могат да се дават сигнали за договорени двубои.



Селекционер

на националния отбор на Уелс ще стане Крис Коулман, който ще заеме мястото на самоубилия се в края на ноември Гари Спийд. Коулмън е водил преди "Фулъм", "Реал Сосиедад" и "Ковънтри", а за последно - "Лариса" (Гър).
428
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД