:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 348
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
УСПЕХ

Анев отново е в челото на биатлона

Най-добрият ни биатлонист в момента - Красимир Анев, се класира в Топ 20 на състезание за Световната купа за втори път от последните 3 старта. След като в спринта на 10 км от 4-тия кръг в Оберхоф (Гер) миналата седмица повтори най-доброто постижение в кариерата си (12-о място), вчера в индивидуалното състезание на 20 км от 5-ия кръг в Ново Место (Чех) той завърши 16-и.

Анев имаше шанса да бъде заедно с победителя Андрей Маковеев (Рус) единственият, повалил всичките 20 мишени, но сбърка веднъж при последната си стрелба. Това му донесе 1 наказателна минута и той финишира на 2.52 мин. от руснака, който спечели, следван от Емил Хегле Свендсен (Нор, 2 нак. мин.) и Бьорн Фери (Шв, 1 нак. мин.).

Две грешки (по една в първите две стрелби) направи Михаил Клечеров и с изоставане от 4.53 минути от победителя е 42-ри. Седем места след него е Владимир Илиев (3 нак. мин.), а Мартин Богданов е предпоследен - 98-и, след като прати 5 патрона нахалост.

Със спечелените 25 т. Анев събра 110, с които дели 30-ото място в класирането за Световната купа с друг руснак - Алексей Волков. Веднага след двамата със 108 т. е 3-кратният олимпийски шампион от Торино `06 Михаел Грайс (Гер). Лидер за Купата е Свендсен с 382 т., следван от Мартен Фуркад (Фр, 10-и вчера) с 348 и от носителя на Световната купа от миналия сезон Тарйей Бьо (Нор, 13-и) с 336.

Днес в Нове Место е спринтът на 7.5 км за жени, а утре е мъжкият на 10 км. Първите 60 от тези две състезания се класират за преследванията в неделя.
565
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД