:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 200
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Долу ръцете и човките!!!

Добре, че Негово Светейшество патриархът на цяла Русия Кирил свари да похвали ББ и да си хване с богом обратния полет за вкъщи. Тук би бил подложен на неописуеми страдания, наблюдавайки събратята си от БПЦ - щеше да се хване за главата, па сетне да си оскубе бялата брада. "Попове търгуват с мощи", пише "Телеграф", рисувайки кощунственото светотатство. Други безбожни началникослужители продавали светена вода. Читателка сигнализирала, че в Добрич например искали 10 лв. за осветеното H20 - не се уточнява какъв обем. Безплатно - само на Йордановден, рекли те. Все е нещо - от "Топлофикация" и "Софийска вода" и на Великден няма без пари. Прелитащият е силно притеснен за Негово Светейшество Максим. На неговата почтена възраст той все още може да чете дори ситни букви, пишеше преди време в "24 часа". Ако чете "Телеграф", е застрашен от нездравословни емоции.

Още и още гаври със светини - в "Монитор". Там четем, че депутатите щели да нощуват в парламента, докато приемат Закона за конфискацията и освен това се предвиждало да "Проверяват любовници и пътувания в чужбина". Егати закона, егати работното време. Да вземеш на депутата здравия сън в името на законотворчество, а като резултат да имаш право да гледаш какво е купил еди-кой си на гаджето, тайно от жената. Авторът на всички ужасии требва да бъде анатемосан. Долу ръцете, безбожен законотворецо, за тебе нищо свято ли няма?!?

И обикновените хора страдат от крадци на сън, разбираме от "Стандарт" - "Кълвач троши лампи в Търново". Клюнодръвът се вживял в ролята на петел и чукал по уличните стълбове, с което разбутвал покоя на всичко живо в село Правда. И троши лампи диването. Кметът се видял в чудо и взел да търси професионална помощ от орнитолози. Обаче преди да дойдат експертите, кълвачът дивак избягал, понеже тв екипи го снимали как троши общинската собственост. Това е то силата на медиите!
1049
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД