:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка: БГНЕС/МЗХ
Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов използва иновативен метод за рязане на лента - с брадва на дръвник той откри първото високопланинско горско изложение "Булфорест шоу" край Чепеларе, на което са показани природосъобразни системи за дърводобив, дървообработка и залесяване. Министърът се включи и в състезание по прецизно рязане на дървесина. Той заяви, че тази година държавните горски предприятия ще имат 300 млн. лева печалба, от която 10 млн. ще вложат в горската инфраструктура.
7
1937
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
07 Юни 2012 22:57
Леле, този удари Боко в земята ...
07 Юни 2012 23:17
И за това Той в най-скоро време отново ще премита пода с Найден-офф, този път няма да се размине само със скъсани копчета.
08 Юни 2012 00:36
Да подава за патент веднага, че току виж му откраднали идеята...!
08 Юни 2012 00:45
Разказаха му играта на нашия национален трицвет тия палячовци.
Малко беше, че Рапонът не спря да го кълца с нойцата, а сега Мършата направо с манарчето го подхвана.
08 Юни 2012 10:12
Кой каквото ще да приказва, ама случихме на министър на земеделието и това си е. Може и да не играе футбол, но в областта на иновациите няма равен. Като се започне с Българския държавен стандарт на луканките и се стигне до БДС на таратора - сега жена ми трепери да не надскочи водната граница от 50%. Да не говорим за калинките и щастливите кокошки. Явно главата му не е за два крака, още повече че е и ветеринарен лекар. И тъкмо да си помисли човек, че е достигнал върха, винаги следва нова приятна изненада. Уникален начин за рязане на ленти с брадва върху дръвник. Както баба ми навремето отсичаше на петела главата. Ама простички бяха тогава хората, и никой не се сещаше да й мери рейтинга. А сега вече е друга работа. Както е тръгнало, нищо чудно Миро в най-скоро да надмине Боко, Плевньо и Цецоолу. Може и Фандъкова, ако методът се окаже приложим и върху кучаатъ. Така че най-хубавото тепърва предстои.
08 Юни 2012 10:24
Няма ли да измислят и някоя лазарова(лезерна) технология, колкото за дръвника и брадвата - неслучайно скоро повтаряха "Борис", там доста се измори брадваря, този да не репетира?
08 Юни 2012 11:16
Ама как звучи Булфорест шоу. Малко като афиш в цирка, с невероятно опасен номер, рязане на лента с брадва. Спиращо дъха!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД