:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гредите се оказаха фатални за Португалия

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Звездата на португалците Кристиано Роналдо не може да повярва, че е пропуснал възможността да играе на нов финал на европейско първенство.
Не само дузпите, а и гредите се оказаха фатални за Португалия на Евро 2012. В турнира футболистите на селекционера Пауло Бенто на 6 пъти нацелиха гредите на съперниковите врати (от тях 4 пъти автор на шутовете бе Кристиано Роналдо). По ирония на съдбата при изпълнението на последните две дузпи на полуфинала пак гредите оказаха влияние. Първо защитникът Бруно Алвеш нацели напречната греда и топката отскочи нагоре, а после испанецът Сеск Фарбегас умери десния дирек, но пък топката влезе във вратата.

"Футболът е и въпрос на шанс, а ние нямахме много шанс в този мач - коментира Бенто. - Испания заслужава да бъда на финала, най-вече защото в продълженията показа повече качества от нас. В същото време аз искам да благодаря на моите играчи за това, което показаха в целия турнир. Гордея се с тях."

Разочарован бе и Роналдо, който трябваше да бие 5-ата дузпа, но до нея не се стигна. "Тъжен съм, защото дузпите са лотария и винаги е тежко да отпаднеш по този начин. Дано поне Испания да вземе титлата", каза нападателят.

Някои от играчите обаче не приеха толкова лесно поражението. Защитникът Фабио Коентрао забърка скандал още на почивката, за което получи жълт картон. От телевизионното предаване не се разбра причината, но после се видя, че Коентрао се заяде с резервния вратар на испанците Пепе Рейна. Двамата си размениха остри реплики, след което португалецът се хвана за гениталиите и "поздрави" съперника.
692
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД