:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Още трима наши са на финал в Хелзинки

Златозар Атанасов
Освен Силвия Дънекова в бягането на 3000 м с препятствия за финалите в своите дисциплини на Евро '12 в Хелзинки (Фин) през вчерашния ден се класираха още трима български лекоатлети. Двама от тях са в тройния скок за мъже - Момчил Караилиев и Златозар Атанасов, а една в тласкането на гюлле за жени - Радослава Мавродиева.

Караилиев, който по-рано през сезона претърпя операция на коремен мускул и пропусна близо месец от подготовката си, показа, че навлиза във форма и намери място сред 12-те финалисти с 5-и резултат от квалификациите. 30-годишният ветеран скочи 16,73 м в първия си опит и се нареди трети в група "Б", в която бе и Атанасов. 22-годишният дебютант пък постигна 16,58 м и зае 5-о място в групата и 8-о в общото класиране. В квалификационна група "А" също имаше българин - 25-годишният Румен Димитров, който с постижение от 15,60 м остана на предпоследното 25-о място в крайното класиране. Финалът е утре от 19,05 ч.

Гюлетласкачката Мавродиева пък преодоля квалификацията с едно-единствено излизане в сектора. В първия си опит 25-годишната българка прати уреда на 17,55 м и надхвърли с 15 см нормата за финала, който е днес от 21,20 ч.
570
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД