:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 310
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Сметките за ток ще се коригират

в полза на потребителя в случаите на повреда на електромери или други устройства, свързани с тях. Това е записано в приетите от парламента промени в Закона за енергетиката. Корекцията обаче ще бъде в полза на доставчика на ток при неправомерно присъединяване към мрежата или въздействие върху измервателните електроуреди.



1 млрд. лв. зелени инвестиции

очаква през следващия програмен период (2014-2020) министърът по еврофондовете Томислав Дончев. Досега по различни програми в страната са рехабилитирани с цел повишаване на енергийната им ефективност само около 400 обществени сгради. Според Дончев този положителен пример трябва да се разширява, защото малкият брой има по-скоро "демонстративен характер".



Българите са задлъжнели

заради празниците, европейското по футбол и абитуриентските балове. Това показва индексът на събираемостта на Асоциацията на колекторските агенции в България. "Юли традиционно е месецът, в който хората най-стриктно плащат своите ипотеки, лизинги и други сметки. Причината се крие в сезонната заетост - много хора започват работа в туристическия или земеделския бранш, което прави финансовото им състояние по-стабилно и им дава възможност да покриват по-лесно дълговете си", обясниха от асоциацията.





494
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД