:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 625
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Откъде бебета?

"5000 бебета по-малко заради кризата", изплака вчера "Труд", сякаш бебетата се купуват в магазин. Какво като е криза? Знаем, че онова, което на богатите струва милиони, на бедните излиза без пари. Като спадат доходите, ще вдигат либидото с повечко мерак.

Само че нещата се оказват по-сложни, както ни отварят очите останалите вестници на софийските сергии. "Преса" бие в най-ерогенната точка на българина - право в джоба му, като алармира: "Алчни попове надуват тарифите"! Излиза, че да кръстиш детето си, ще трябва да се бръкнеш 170 лв., което е почти 6 пъти повече от фиксираната цена 30 лв. В храма Божи цените хвърчат по-високо дори отколкото на бензиностанциите. Търговците в него и наоколо само чакат да се покаже някое бебе и започват да му пишат сметки, сякаш излиза от банкомат.

При това положение очевидно бебетата не са за всеки, а за богатите. Нека те се женят и множат. Пример ни дава един от най-големите богаташи в света - Джордж Сорос. "24 часа" пълни сърцата ни с радост: "Сорос се жени за 3-ти път за 2 пъти по-млада". Както се казва, "Таз година булка, догодина - люлка". Милиардерът е само на 82 години и животът е пред него.

Какво да правят обаче бедните? Няма смисъл да влизат в магазин за бебета, защото няма да намерят нито такъв асортимент, нито пари в джоба си. По тази причина е излишно и да се женят. А онези, които вече са се оженили, най-добре е да потърсят магазин за разводи, за да им стане по-широко около врата. За щастие властта мисли и за тях, както ни обажда близкият "Стандарт": "Развеждаме се в магазин". Заради ремонт Районният съд в София ще бъде разселен, като брачната му колегия ще бъде пратена в два изоставени магазина на бул."Цариградско шосе". Когато в кризата всичко замира, а бебетата са кът, остава да потръгне бизнесът с разводи.
1
1089
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД