:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 236
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Заплащането на битовите сметки за ток,

вода, телевизия и интернет вече може да става и в магазините на GLOBUL и GERMANOS в цялата страна. Новата услуга се предоставя за всички, независимо дали са клиенти на телекома. Тя се предлага в сътрудничество с EasyPay и в някои общини посетителите ще могат да плащат също данък сгради и такса смет. Разплащането на сметките в магазините на GLOBUL и GERMANOS е без допълнителни такси и комисиони.



Новият Samsung Galaxy Ace Plus

с разноцветна визия от два различни сменящи се панела, което го прави подходящ моден аксесоар както за мъже, така и за жени, пуска на пазара "М-Тел". Той може да бъде открит в магазините на телекома на цени от 9.90 лв. на месец, или 219. 90 лв. в брой с тарифа SURF&TALK XL за срок от 2 г. Устройството работи с операционна система Android 2.3. То разполага с 3.65-инчов дисплей с висока резолюция и 5-мегапикселовата камера. Притежателите му ще могат да сърфират бързо и лесно благодарение на високоскоростния интернет.



Сертификат за инвеститор клас А

получи Спортно-оздравителният комплекс "Камчия" ЕАД-Бургас. Той се издава заради изграждането на детски оздравителен лагер "Черноморски" и амфитеатър в курортното селище Камчия, който струва 35.5 млн. лв. До месец май държавата е издала общо 5 подобни лиценза, показва справка на Агенцията за инвестиции.
693
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД