:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 265
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Турски полицаи иззеха радиоактивен цезий-137

на стойност 1 млн. евро при проверка на автомобил в черноморската провинция Гиресун, предаде РИА Новости. Шофьорът на автомобила е арестуван. Цезият ще бъде изпратен за изследване в Турската агенция по атомна енергия, като засега не се съобщава как е бил внесен на турска територия. През април т.г. органите на реда откриха в автомобил, пристигнал в Турция от Грузия, около 500 грама цезий-137. Според признанията на задържаните те са купили радиоактивното вещество в Русия и са имали намерение да го продадат в Турция за 1 милион долара.



Гърция готви закон срещу нелегалните

имигранти, които са извършили престъпления, съобщиха местните медии. Нелегалните имигранти ще подлежат на по-строги наказания от легално пребиваващите в страната чужденци, предвижда проектозаконът. Мярката цели да се намали броят на престъпленията, извършвани от нелегални имигранти, и да разколебае възнамеряващите да влязат незаконно в страната. "Задава се имиграционна вълна. Тя още не е достигнала Гърция, но Турция, Йордания и Ирак вече се сблъскват с поток от бежанци и страната трябва да е готова", заяви наскоро гръцкият премиер Андонис Самарас.
562
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД