:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Атомен скандал разтърси ГЕРБ

Бившият шеф на АЕЦ "Козлодуй" обвини ексдепутата от управляващата партия Николай Коцев, че е замесен в побоя му през ноември 2011 г. и че го е заплашвал
СНИМКА: БОРИСЛАВ НИКОЛОВ
Николай Коцев няма да остане в парламентарната история с множество законопроекти, а със скандалите, които непремерените му приказки предизвикваха.
Управляващите започнаха акция за омаловажаването на нов грозен скандал в своите редици. Вчера бившият шеф на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов, който бе нападнат, бит и с нарязано ухо през ноември 2011 г., изненадващо разкри пред ТВ7, че зад побоя стои бившият депутат от ГЕРБ Николай Коцев. Той обаче не обясни защо чак сега прави закъснялото признание. Само съобщи, че по телефона бившият депутат го попитал: "Промени ли схемите така, както ти наредих?". Когато получил отрицателен отговор с обяснението, че няма такава договорка, Коцев отсякъл: "Тогава ти си ми цел номер едно." Разговорът между двамата се провел на 28 октомври 2011 в 16.45 часа, три седмици преди нападението, когато Николов е бил на изложение в Китай.

Вътрешният министър Цветан Цветанов призна, че в началото на разследването е имало версия за съпричастност на Коцев към инцидента, но не била подкрепена с доказателства. Въпреки това през март, 3 месеца след побоя, Коцев се оттегли от парламента с аргумента, че иска да е по-полезен на местно ниво. Цветанов уточни, че Коцев е подал оставка пред премиера Бойко Борисов и като лидер на структурата на ГЕРБ във Враца и тя е била приета веднага. Оставката на Коцев не била дискутирана от Изпълнителната комисия. Не бяха съобщени и причините за нея.

От Окръжната прокуратура във Враца също признаха пред "Сега", че разследването за побоя над бившия шеф на АЕЦ-а е спряно, защото не може да се открие извършителят. То е под наблюдението на районния прокурор на Козлодуй и може да се възобнови при наличие на нови данни. От прокуратурата потвърдиха казаното от Цветанов, че е разследвана версията за поръчителството на побоя от страна на Коцев. Александър Николов е разказал за разговорите с него пред разследващите и на база на показанията му е започнала работа в тази посока. Доказателства обаче не са открити. "Към този момент не можем да сочим конкретното лице за свързано с разследването", обясни говорителят на Врачанската окръжна прокуратура Камелия Трифонова.

Преди време самият Коцев определи тези слухове като "небивалици" и поясни, че никога не е викан за разпит заради инцидента с ексшефа на АЕЦ "Козлодуй". Вчера Коцев не бе открит за коментар. Според различни медии, преди да влезе в НС, той е печелел доста от обществените поръчки в атомната централа, но след като Александър Николов й станал шеф, кранчето спряло.

Свой принос в скандала внесе и изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов, който намекна пред медии, че финансовите интереси на български депутат към централата са в основата на побоя. Версията на Николов се обосновавала на проведеното разследване от страна на полицията, както и на разкази на работници от АЕЦ-а. Разглеждани били три варианта: че побоят е във връзка с уволнена главна счетоводителка и неин отмъстителен приятел, че са нарушени фирмени интереси и че български депутат е с финансов апетит към АЕЦ-а, но Николов не можа да назове категорично името му. Все пак уточни, че разсъжденията на базата на събраната информация сочели към депутата от БСП Румен Овчаров.

Лидерът на БСП Сергей Станишев препоръча на Румен Овчаров да съди Валентин Николов за клевета и се възмути от внушенията, които прави.



--------МИНАЛО

Николай Коцев е завършил техникум по фотография и е собственик на фирмите "Николай Коцев" ЕООД, "Фото Елит" ЕООД, "Турканица" ЕООД, охранителната "Сити" ЕООД, мебелната "Фокус". Докато беше депутат, се разбра, че е станал собственик на множество привлекателни имоти във Враца. През 2003 г. той купува бившата резиденция на Тодор Живков "Турканица" край Враца, която в момента се продава за 980 000 евро. Николай Коцев не можа да даде убедителни обяснения за доста високия стандарт на живот, който поддържа.

Бившият депутат на ГЕРБ стана популярен най-вече с няколко необмислени изказвания. Чистосърдечно си призна, че не може да остане равнодушен към молбите на бизнеса и когато може, вкарва негови предложения в парламента. Привлече вниманието и с това, че "преди 500 г. сме се освободили от турско робство", както и с обещанието си да пусне в медиите телефона на Симеон Дянков, а министрите да затвори в пещерата Магурата, защото не предприемат нищо за спасяването на Северозападния район.

45
9950
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
45
 Видими 
18 Септември 2012 19:36
Мда, притиснали са го да се махне от парламента, а те да го покрият.
Естествено може би си е и платил, но при депутатите от ГЕРП това се води спонсорство.
18 Септември 2012 19:40
Логично.
Една международно доказана мутра си направи партия.
Обгради се с други мутри.
На влака се накачулиха още мутри.
Е, каква да е парламентарната им група, ако не е от мутри? От интелигенция ли?
18 Септември 2012 20:47
Бомбите дето БСП ги залагат, никой друг не може да ги заложи.
18 Септември 2012 20:49
Бомбите дето БСП ги залагат, никой друг не може да ги заложи.


Тройната е виновна
18 Септември 2012 21:28
"Промени ли схемите така, както ти наредих?". Когато получил отрицателен отговор с обяснението, че няма такава договорка, Коцев отсякъл: "Тогава ти си ми цел номер едно."


Е, с мутра премиер това не бива да изненадва никого. Даже мутрофилите би трябвало да се радват на подобни отношения в държавата. За това гласуваха и си го получават.
18 Септември 2012 22:06
Наверно по подобен начин д-р Тиквата е "убедил" г-н Ма/га/решки да вземе отбор футболисти, които непрекъснато изгубват собствениците си. Завинаги.
18 Септември 2012 22:29
ГЕРБавите бяха решили с помощта на "Дудук вижън" да разлаят кучетата срещу Овчаров и Нинова.В предаването на Дудука от понеделник,заедно с Калинката Валентин Николов се изнасилваха в измислянето на схеми и намеци за участие на депутат от БСП в източването на "Козлодуй".Барека толкова се вживяваше на компетентен по въпросите за централата,че на моменти внушаваше на Калинката отговорите,които трябваше да се чуят.Явно бившият директор на централата не е издържал на журналистическата гавра и тая заран навря Дудука в кучи г...з.От разкритията които направи Николов,"топ журналиста" загуби говор и картина,ведно с пуделчето Яне Янев.Скандала тепърва ще почне да набира скорост и сегашния директор Валентин Николов,с "разкритията" си за водната централа в АЕЦа,хвърли камъка в блатото.Без да знае,че това блато е сътворено от ГЕРБави.
19 Септември 2012 04:33
Сеири,циркове, скандали и кошмари в Абсурдистан!И после се чудим защо българите реват по соц-а?!Че ние нямаме партии,а организирани престъпни групи!Доган е бил оптимист като си е мислел,че са само ООД-та..?!Вече ми блесна защо реват толкова срещу ДС-то!Не толкова,че било пребило някой и го изнудило,то сега тия работи пак си стават,че и по телевизията ги рекламират!Ама,ако го върнат за 6 месеца тия всичките мошеници ще се намерят в килиите и то напълно основателно и за дълъг период.
19 Септември 2012 08:52
Скандала тепърва ще почне да набира скорост и сегашния директор Валентин Николов,с "разкритията" си за водната централа в АЕЦа,хвърли камъка в блатото.Без да знае,че това блато е сътворено от ГЕРБави.

По-добре щеше да е, ако го беше покрил ли?
19 Септември 2012 08:58
Политическото назначение на най-простия директор на атомна електроцентрала придобива смисъм (в гербов аспект) все повече.
19 Септември 2012 09:34
Гледах вчера запис на предаването на БНТ за АЕЦ "Белене". Валентин Николов се хвалеше как направил дъщерна фирма на АЕЦ "Козлодуй" с капитал 2 млн. лева, която щяла да ствои 7-ми блок. И да станело нещо щели да загубят само 2 млн., а социалистите били набутали НЕК със строежа на "Белене". Румен Овчаров му каза "Вие наистина ли вярвате, че някой ще вземе да строи ядрен реактор срещу гаранция от 2 млн. лева?" Горкият Валентин Николов, мисленето не му е силна страна. Как няма един от тях на нивото поне на третокласник!
19 Септември 2012 09:37
Колкото повеече гафове излизат наяве и колкото повече грешни решения не могат да се прикриват, толкова повече скандали ще тресат ГЕРБ като управляваща партия. Политическите номади вече се оглеждат за новият си мандатоносител. До тук нищо ново под слънцето- всички идват с големи обещания, красиви и неизпълними намерения, връчват си някои дори и "Приказка за стълбата", изкатеррват се набързо до върха й и изчезват от политическият мир... В това време е подготвена следващата политическа екзотика. На следващите избори лошият маатериал повярва пак в някой "бащица" дето ще го оправи, "оправят" го и... пак нова партия и нови хоризонти и светло бъдеще... но много далече в бъдещето... почти зад хоризонта... Да има някой на друго мнение- управляващите не ги питам- те живеят в друг паралелен свят и са извън и над проблемите- пред тях са само светлите хоризонти и прекрасното настояще. И това съвсем не е патент на сегашните управляващи, това е характерна черта на всички във властта през последното столетие. Не е патент на ГЕРБ... Въпросът дори стои така- кога следващите управляващи няма да са по- лоши от предшествениците си?
19 Септември 2012 09:43
Ей, много ги бърка западните подлоги българската енергетика. Какво ли не правиха и още правят за да я затрият напълно и тока да стане лукс.
19 Септември 2012 09:59
На никому на запад и на изток, и на север , и на юг не му е угодно 8 милионна държава да притежава ядрена енергетика на високо ниво. Ще включат зелени, ще включат извънземни ако трябва и от бетелгиус ще си внесат, но ще сринат този сравнително евтин и безопасен начин на придобиване на електричество.
19 Септември 2012 10:25
На никому на запад и на изток, и на север , и на юг не му е угодно 8 милионна държава да притежава ядрена енергетика на високо ниво. Ще включат зелени, ще включат извънземни ако трябва и от бетелгиус ще си внесат, но ще сринат този сравнително евтин и безопасен начин на придобиване на електричество.


Баси колко глупости на кв. см. си изписал

Но важното е да си вярваш.
19 Септември 2012 10:30
В една мутропартия всички мутрогерберасти са мутри. Мутроволтаиците също са мутрогерберасти,разбира се. А на главния мутрогербераст все някой му пречи за некадърното управление. НА КАЛПАВ ПОЖАРНИКАР МАРКУЧЪТ МУ ПРЕЧИ!
19 Септември 2012 10:30
В една мутропартия всички мутрогерберасти са мутри. Мутроволтаиците също са мутрогерберасти,разбира се. А на главния мутрогербераст все някой му пречи за некадърното управление. НА КАЛПАВ ПОЖАРНИКАР МАРКУЧЪТ МУ ПРЕЧИ!
19 Септември 2012 10:34
"баси" това името на котката ти ли е или учтива форма на обръщения от поредния селяндур?!
19 Септември 2012 10:47
Възклицание от сорта на:

ОООо(!) колко си про

или

лелемале(!) как си вярваш, не е истина
19 Септември 2012 10:50
Знаех си, че като хвърлиш камък в говно, най-много да те опръска.
19 Септември 2012 10:51
Най-важното е да си вярваш
19 Септември 2012 10:54
А още по-важно е на пожарогасителите да им е влажно. Иначе как ще работят?!
19 Септември 2012 11:07
Пожарогасителите си имат срок на годност. Като им мине ги подменяме.

Какво правим обаче с херметизираните червени кратуни, които не приемат, а само предават, каквото им спуснат по вътрешната линия от чинията, и продължават и продължават да съществуват и да се обаждат?
19 Септември 2012 12:03
Време е плочата за картуните да я подмените с нов албум. Не всички се картуни и не всички са червени. Някой просто освен да си носят картуната на раменете я използват и да други дейности, разбирай да мисли. А амбразурчиците сини, зелени, жълти, червени, все от един дол дренки сте. БТВ хубава работа си си намерил, да хейтваш през клавиатурата и да ти плащат.

Но какво ли се опитвам да ти говоря, то явно са ви препълнели картуните с фунията и място не е останало.
хайде отивай да прочетеш какво казва в този случай наръчника на младата амбразура и гледай да се постараеш с отговора.


19 Септември 2012 12:04
Щом си ползваш главата да мислиш и в същото време искаш АЕЦ (несъвместими според мен неща) ми обясни, моля те:

Как според теб АЕЦ-а ще си продаде всичкия ток до края на живота си?
19 Септември 2012 12:07
Тоя депутат е клонинг на Баташки - Баташки №2
19 Септември 2012 12:09
Чакай да обясня в малко подробности, щото вие Атомиците по принцип някой неща не ги проумявате.

Сега внимавай, защото идва нещо ортогонално на вярванията ти, нещо ново, несъвместимо с ядрения възглед:

В някой момент на денонощието, седмица, месеца, година АЕЦ-а може и да не прави най-евтиния ток.


Помисли над това съждение, щом твърдиш, че мислиш, ще се опиташ да измислиш ситуации при които това е вярно, ако не можеш - очевидно нещо в главата не е наред, мисълта не върви продуктивно.
19 Септември 2012 12:18
При премиер голяма и дебела мутра - нормално е депутатите да са малки мутрички - http://alchemicalshots.blogspot.com/2012/07/ii.html
19 Септември 2012 13:08
Из блога на Георги Котев:

ГЕРБ-ерски евродепутат с второ назначение в държавна, ядрена компания! (link)

Владимир Уручев е втори мандат евродепутат от ПП ГЕРБ. Да припомним, че когато се създава ПП ГЕРБ (3 декември 2006 г.) Уручев е главен инженер на блокове от 1 до 4 в АЕЦ „Козлодуй”. През периода 2003 – 2006 години се „усвояват” едни 600 000 000 (шестстотин милиона) лева, за „спасяването” на блокове 3 и 4, чието окончателно затваряне е договорено с ЕС за 31 декември 2006 г. 28 дни след създаването на ПП ГЕРБ! На 31 декември 2006 г. блокове 3 и 4 наистина окончателно са спрени от експлоатация, но никой не се сеща да се търси сметка на някого, за „усвоените”, но не възвърнали се стотици милиони.

На 1 януари 2007 г. България е приета за член на ЕС. През месец май 2007 г. в България за първи път са проведени избори за членове на Европейския парламент и, О, чудеса! На трето място в листата на ПП ГЕРБ е Владимир Уручев и естествено е избран за член на ЕП. До тогава никога през живота си не се е занимавал с политика.А и след това никой не помни такова нещо да се е случвало.

През 2009 г. ГЕРБ печелят парламентарните избори и съставят правителство. През същата година Уручев е избран за още един мандат в ЕП. В началото на месец май 2008 г. почти всички родни медии „бият барабана”, че Владимир Уручев ще съветва новоназначения изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй” Валентин Николов. Същите тези медии, обаче, небрежно пропускат да отбележат, че Уручев не е просто съветник, а е назначен за член на Съвета на директорите на АЕЦ-а. Подробности!? За шеф в Съвета на директорите е назначена 27 годишната Марина Армутлиева, с екологична диплома и с нулев професионален опит в която и да е сфера.

Малко преди това Министерски съвет е приел решение за спиране на проекта АЕЦ „Белене”, НО за сметка на това да удължи проектния ресурс на действащите в АЕЦ „Козлодуй” блокове 5 и 6, и строителството на нов 7-ми блок. Малка подробност е че блокове 5 и 6 нямат нужда от мероприятия и харчене на пари, за да им се удължава каквото и да било. Но нека видим за какви суми идва реч? 266 милиона евро ще струва удължаването на живота на блокове 5 и 6. Около 8 милиарда евро ще струва 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй”, съобщава лично новия директор Николов. Още една малка подробност е че сумата за изграждането на 7-ми блок е равна на тази, която се предвиждаше за два блока в проекта АЕЦ „Белене”.

Нека повторим! Блокове 3 и 4 бяха обречени, но това не попречи да се „усвоят” 600 милиона лева. Няма нужда да се удължава нищо на блокове 5 и 6, но това не пречи планиране на „усвояване” на нови над 500 милиона лева. И от 7-ми блок няма нужда, но за сметка на това ще струва два пъти по-скъпо. И във всички тези „мероприятия” е замесен евродепутата от ПП ГЕРБ Владимир Уручев!

Но и това не е края на приказката!

В началото на август 2012 г. Държавен вестник публикува Правилник за устройството и дейността на Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци“. Малка поправка в новия Правилник допуска вече предприятитето ДПРАО да не е собственик на дадено ядрено съоръжение, което ще се извежда от експлоатация, а само да сключва договор за същата дейност със собственика. (Подробно за поправката вижте ТУК.) Като се има предвидвид бавеното с около една година прехвърляне на блокове 3 и 4 под управлението на ДПРАО не буди никакво съмнение, че тази поправка в Правилника цели бъдещо източване на фонда за извеждане на ядрени мощности от експлоатация, който възлиза на около 3 милиарда лева. И в този същият момент на хоризонта отново се извисява исполинската снага на лицето Владимир Уручев. Паралелно с изменението на устройствения Правилник на ДПРАО в Управителния съвет на предприятието е направена малка промяна. На мястото на Йордан Георгиев (БЕХ) е назначен Владимр Уручев (ЕП, АЕЦ „Козлодуй”. Така вече от няколко дни този неуморен труженик няма и минутка свободно време, защото работи на непрекъснат, трисменен режим. От 0 до 8 часа му отиват за депутатските задължения в Европарламента. От 9 до 16 се труди зза сигурността и просперитета на АЕЦ „Козлодуй”, а през последните осем часа от денонощието се грижи за извеждане от експлоатация на ядрени мощности. Впечатляващо, нели?

Ако отидете на сайта на ДРАО, обаче, няма да откриете поименен състав и визитки на членовете на Управителния съвет!!! Подробности! Благата вест, за геройското себераздаване на Уручев ни съобщава само местният козлодуйски вестник в статия, по повод промените в Правилника на ДПРАО.

Даже по времето на комунизма един такъв подвиг би бил повод за всенародни веселия, гръмки статии на първите страници на вестниците, награди и почести за героя, а в наши времена никой не забелязва саможертвата му.

Неблагодарен народ сте вие българите! И за това ще продължавате да живеете в нищета!
19 Септември 2012 14:09
Към "Ти му говориш....",а той не разбира защото е кретен.Баси идиота!!!
19 Септември 2012 14:17
"Дрънчипляс"!
Атома го "нацепиха" преди около 70 години, а нашите полит-диванета, все още не знаят що е "атом" и може ли да се цепи!
19 Септември 2012 14:48
naleb

Към "Ти му говориш....",а той не разбира защото е кретен.Баси идиота!!!


Какво има да разбирам, след като нищо не казвате. Само изтъркани лозунги и обиди Но вие сте така атомиците.

Фанатизирани вярващи в светлото бъдеще чрез Атом.

Глупости на търкалета
19 Септември 2012 15:04
Дистрибутето, май все още вярваш на Демокрит.
19 Септември 2012 15:18
"Вътрешният министър Цветан Цветанов призна:

- че в началото на разследването е имало версия за съпричастност на Коцев към инцидента,
- но не била подкрепена с доказателства...
- 3 месеца след побоя, Коцев...се оттегли от парламента ...
- подава оставка пред премиера Бойко Борисов и като лидер на структурата на ГЕРБ във Враца...
- тя е била приета веднага…
- Оставката на Коцев не била дискутирана от Изпълнителната комисия.
- Не бяха съобщени и причините за нея."

Това е още един от БЕЗКРАЙНИЯТ НИЗ от поводи, които дават достатъчно основание на за ВСЕКИ БЪЛГАРИН - дори и да е креатура на властващите във форумите... да избере своята причина , за да се обяви за:

ПРЕКРАТЯВАНЕ НА "ЧЕТИРИГОДИШНИЯТ ДОГОВОР ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" от ДОО "Герб"...

На ОСНОВАНИЕ НА ПЪЛНИЯТ ПРОВАЛ НА ТЕСТА ЗА ЛОЯЛНОСТ КЪМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НА ДОО "ГЕРБ",
и Неговата (на Б.Б.) Комисия (ръководена от Ц.Ц.) -

„ЗА РЕСПЕКТИРАНЕ НА НАРОДА НА ИЗБОРИ, И ЗА ПРИКРИВАНЕ НА КОРУПЦИЯТА НА ВЛАСТВАЩИТЕ” - през ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ"-

(по известна вън и вътре в страната като МВР (Министерство на вътрешните работи)!


19 Септември 2012 16:16
Претоплена манджа.
Управленците подозрително замълчаха за 1 млрд, който трябва да се плати на руснаците. Кой знае какви майкопродажни схеми чертае налудничавата им сива маса затворена в тиквите им.
Ми тъй де, няма само американци и европейци да се облажват от българската енергетика, а руснаците като по-голям брат-прекарани.
19 Септември 2012 16:37
Mura

Претоплена манджа.
Управленците подозрително замълчаха за 1 млрд, който трябва да се плати на руснаците.


Ти Българин ли си? Руснак ли си?

Защо автоматично като ти поиска нещо Руснакът и веднага започваш да му го даваш?

Не трябва ли първо да се произнесе Съдът и после да даваме милиарда? Или за русофилите няма нужда - щом го искат от Мадър Раша - ДАВАЙ, НЕ ПИТАЙ, ДАВАЙ!
19 Септември 2012 17:12
Защо автоматично като ти поиска нещо Руснакът и веднага започваш да му го даваш?

Драги Distributed,
В случая са руснаци, а можеха и да са китайци или индийци, но ако бяхме изрядни в плащането и договорките си, управленците нямаше да мълчат гузно, а щяха от сутрин до вечер да разтягат рахат локум и леят елеен шербет за това, колко дебилни и нагло некоректни са мужиците.
Прочети ли препратката на Pavlik Morozov и ако-да написаното предизвика ли у теб екстаз, с който да преодолееш земното притегляне и полетиш окрилен?
Предполагах, че "усвоената" сума е около 60 милиона лева, но тя се оказа 10 пъти повече.
Човешко е да проявиш найвност и повярваш на упрвленските лъжи.
19 Септември 2012 18:31
Въпреки това, нека ПЪРВО да се произнесе Съдът и ПОСЛЕ да оплаквате милиарда.
19 Септември 2012 18:34
А на Котев блога го чета редовни и изводът е един - около АЕЦ винаги ще има много крадене, корупция и лъжи. Затова нак-добре без АЕЦи.
19 Септември 2012 18:42
Дистрибуторе, а кой ще плаща "наели сме най-скъпите адвокати"? Аз и ти, нали! Сещаш ли се, че към милиарда ще се прибавят още няколкостотин милионки? Те тия "най-скъпи" не работят залудо. За лудите като нас работят.
19 Септември 2012 22:54
Boianova 19 Септември 2012 18:42
19 Септември 2012 23:54
DISTRIBUTED,
/:/ "...Не трябва ли първо да се произнесе Съдът и после да даваме милиарда? Или за русофилите няма нужда - щом го искат от Мадър Раша - ДАВАЙ, НЕ ПИТАЙ, ДАВАЙ!
............................................................................
Може и така, както казваш: първо Съд, а после плащаме!
Да, ама след Съд ще плащаме и Разноските по делата(съдебни такси, адвокатски възнаграждения, командировъчни, хонорари на вещи лица и прочие), както и лихвите, които ще текат по време на делото до произнасянето на Съда и разплащането след това!!!
Така че, русофобството в този случай вреди финансово на България!
20 Септември 2012 14:55
Посъщият начин Цветанов покри скандалите за злупотреби с държавни поръчки за 8 млн. лв. от скандалния ректор на свищовската стопанска акдемия Величко Адамов
20 Септември 2012 14:56
Изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов е завършил скандалната свищовска стопанска академия заедно с лобиста в съдебната ни система Красьо Черния
22 Септември 2012 12:00
През целия период на експлоатация на АЕЦ се отделят пари за извеждането й от експлоатация и вечно съхранение на радиоактивните остатъци.
Нямате никакъв шанс да разчитате на тези пари един ден, защото им се случва същото като на заделеното за пенсия на стари години.
Най-много да инсценират един взрив на последния реактор, за да замажат краденото през годините.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД