:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Волейболната федерация пусна Казийски да играе за "Тренто"

Българската федерация по волейбол (БФВ) е подписала трансферния сертификат на Матей Казийски и посрещачът ще може да играе за италианския си клубен отбор "Тренто" през сезон 2012/13. До тази развръзка се е стигнало още на 21 септември, но това бе обявено вчера на сайта на БФВ.

Според информацията президентът на БФВ Данчо Лазаров и босът на италианския клуб Диего Мосна са имали "нарочна среща" в Анахайм (САЩ), където Лазаров бе на конгрес на международната централа (FIVB). "Мосна, който не е участник в конгреса, пътува до Анахайм, като използва тази възможност, за да се види с нашия представител и вицепрезидента на БФВ Иван Тодоров", се казва в съобщението.

По-нататък обаче от федерацията правят странно изявление. Според него, макар БФВ никога да не е предприемала действия "писмени или устни" за спиране на правата на Казийски, "след срещата с Мосна и в знак на толерантност към колегите си от Италианската федерация по волейбол, както и за да бъдат прекратени всякакви спекулации по случая", още на 21 септември Лазаров е поръчал да бъде подписан трансферният сертификат на Казийски за сезон 2012/13 г. Само дето не става ясно защо, като не са имали намерение да спъват Казийски, от БФВ не са подписали документите отпреди, а са чакали срещата с дошлия на крака в САЩ шеф на "Тренто".

По правилниците на FIVB играч, който започне състезание на националния тим и откаже да го довърши, може да бъде лишаван от състезателни права до 2 г.
1
790
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Септември 2012 06:50
Да ви имам журналистиката. Тази нещастна дописка може да е коментар под някоя статия, но не и самата сатия. Смешно е да се черпи информация само от един сайт. Ако случайно се бяхте обадили на хората в БФВ можеше и да ви стане ясно нещо. А пък ако поне бяхте прочели нещо и по другите сайтове можеше и да разбере, че шефът на "Трентино" не е ходил до Анахайм на крака да се вижда специално с Лазаров за Казийски, а е участвувал в конференцията като председател на италианската федерация по волейбол.

Ясно е, че директивата е да се плюе по Лазаров, но поне го правете грамотно. Не вежди му изписахте ами направо мистър честност и неподкупност го направихте с некадърните си писания.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД