:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 358
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Благой Георгиев обмисля завръщане в националния тим

Все още обаче не се знае на какво мнение е селекционерът Любослав Пенев
СНИМКА: ПРофайл
Благой Георгиев стои до плакат в подкрепа на Стилиян Петров, който е издиган на всяко домакинство на "Терек" (Грозни).
Благой Георгиев е готов да преосмисли решението си за отказване от националния отбор. Това призна самият футболист вчера пред bTV. Халфът на "Терек" напусна държавния тим през 2011 г., тъй като бе недоволен от статуса си на резерва при тогавашния временен селекционер Михаил Мадански.

"Ще помисля по въпроса, но искам да уточня, че към този момент не съм говорил с никого - нито със селекционера, нито с някой от БФС - коментира Георгиев. - Няма нужда да говорим неща, които после да се окаже, че не е имало нужда да коментираме. Когато се отказах от националния отбор, казах каква е причината. Резултатите в националния отбор сега са налице, защото Любослав Пенев е професионалист и никой не му се бърка в работата".

Халфът допълни, че вижда израстване в националния отбор в последните мачове. Това се дължи на факта, че в състава има млади футболисти, които заедно с треньора си работят на спокойствие. И това дава резултати.

Георгиев отново подкрепи капитана на "трикольорите" Стилиян Петров, който е извън терена заради тежко заболяване. Юношата на "белите" показа плакат в Грозни, на който пише "С теб сме, капитане". "Плакатът за Стилиян е направен в София от мои приятели, които и аз подкрепих - обясни Благой. - От време на време се чуваме с него, но не искам да говоря, защото е ясно, че на момчето му е трудно в момента. Гледам да не му се бъркам много. Аз вярвам, че с помощта на Господ той ще се оправи, защото е силен характер".

Междувременно Георгиев игра цял мач за "Терек", който спечели с 3:1 като гост срещу "Спартак" (Налчик) и по този начин се класира на 1/8-финалите за Купата на Русия.

1498
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД