:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,451
Активни 396
Страници 1,374
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Проблеми с поведението

Чете прелитащият "Новинар", пада му шапката, той си я вдига, пак прочита челото и шапката му пак пада.

"Хапчета за паркинсон превърнаха мъж в гей", съобщава сензационно вестникът в препечатка от "Дейли Мейл". Ужасна трагедия. Едно време на паркинсониците даваха паркизан - жълто хапче с много приятни свойства, не че лекува паркинсон, обаче никой не се оплакваше. Камо ли пък да избие на сексуални девиации - то си беше жива импотенция това чудо на фармацевтиката, ама го спряха от производство. А тоя юнак, дето уж се изнежил от хапчетата, може да е симулант, може и да не е, ама взел 200 000 долара обезщетение. Тежък казус, за който френски съд постановил, че има "сериозни, точни и потвърдени" доказателства, че промените в поведението на бившия банков мениджър са причинени именно от медикамента".

Тоя си е намерил обяснение за странностите - хапчето. Но как да си обясним поведението на държавния ни глава - "Президент откри мол", пише "Преса" в текст под снимка на Роската, застинал в интелигентска мимика. "За първи път държавен глава на България преряза лента на мол", добавя вестникът. За този човек основното, което вълнува прелитащият, е как да определи пропорцията - повече лъчезарен ли е, или повече идиот.

"24 часа" само ни натовари с тревоги за новата генерация: "Гола студентка върви нощем по главен път", пише вестникът - момичето отскоро ходело на йога, а полицията проверява дали има връзка. В същия вестник гледаме нормални наглед момчета и момичета ходят и се преструват на най-големите мръсници: "Младежи се правят на депутати", информира вестникът - "120 младежи от цялата страна участваха в първото Обучение по парламентарно поведение". Сякаш няма за тия соколета нормални пороци като наркотици, алкохол, безразборен секс и т.под., та да се правят на депутати. Ами те утре и човек ще убият, бе!

2
1293
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
02 Декември 2012 19:54
Препечатките от "Дейли Мейл" са основата на българската журналистика.
03 Декември 2012 10:01
повече идиот
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД