:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 232
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Двама джудисти в Топ 10 при младите спортисти

Двама джудисти попаднаха в десетката на най-добрите млади спортисти на България за 2012 година, показаха резултатите от анкетата на специализирания сайт Viasport.bg. Това са 16-годишната Борислава Дамянова, която стана балканска шампионка и спечели бронзов медал на европейското първенство до 20 г., и 18-годишният Ивайло Иванов - световен шампион по самбо.

Дамянова е един от едва двамата спортисти, които попадат в Топ 10 за втора поредна година. Другият е мотоциклетистът Ангел Караньотов, който стана еврошампион по супермото, но и се прочу с хулиганската си проява от средата на годината, когато нахлу с мотора си в столичен мол.

Останалите номинирани по азбучен ред са Алберт Попов (ски алпийски дисциплини), Александър Везенков (баскетбол), Антонио Вутов (футбол), Благой Найденов (бокс), Георгия Кадоглу (плуване), Ния Димитрова (биатлон) и Цветан Стоянов (шахмат).

Победителят ще стане известен на официалната церемония на 16 януари в "Кемпински хотел Зографски" в София. Тогава ще бъдат присъдени още наградите за Отбор №1 на годината сред подрастващите, в която категория са номинирани общо 7 национални отбора - по футбол, волейбол, баскетбол, тенис и лека атлетика. Статуетките ще връчи спортният министър Свилен Нейков, а като гости се очаква да присъстват председателят на БОК Стефка Костадинова и кметът на столицата Йорданка Фандъкова.
560
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД