:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 76
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Искания за оставки след двоен успех на "Левски"

Треньорът на "ЛУКойл Академик" бе уволнен, под прицел е и шефът на баскетболните съдии
СНИМКА: БГНЕС
Гардът на "Левски" Чавдар Костов е закъснял в опита си да спре атаката на Брандън Хийт (вляво), който завърши с общо 18 т. за "ЛУКойл Академик". Самият Костов наниза 20 т. в коша на шампионите и заедно със съотборника си Марко Маринович стана най-резултатен в двубоя.
Със скандал приключи баскетболният ден в столичната зала "Универсиада" в събота, когато "Левски" постигна двоен успех в НБЛ. Първо мъжкият тим на "сините" победи шампиона "ЛУКойл Академик" с 85:78, а после женският състав разгроми "Хасково" с 85:68, а в ябълка на раздора се превърна съдийството във втория двубой.

Решенията на реферите Орлин Николов и Николай Костов бяха остро разкритикувани и от двата лагера, а накрая изпълнителният директор на хасковлийки Станислав Станков и треньорът на мъжкия отбор на "Левски" Константин Папазов, който бе останал да изгледа срещата, влязоха в личен конфликт, който се пренесе чак до съблекалните.

"Председателят на съдийската комисия към БФБ Стефан Станев се подиграва с мен и с нашия клуб, като праща много слаби съдии - избухна Станков. - Всички видяха какво се случи в мача с "Левски". Не казвам, че сме загубили заради съдиите, но съдиите превръщат баскетбола в хандбал. Официално искам оставката на Стефан Станев и ще го гоня, докато не го махнат!"

В "ЛУКойл Академик" пък подходиха драстично след мача с "Левски" и треньорът Марин Докузовски бе уволнен. "Обединихме се около становището, че в името на доброто на клуба, това е най-правилното решение, което може да бъде взето за момента", обясни спортният директор на тима от Правец Сашо Везенков. Временно начело на "Академик" ще бъде досегашният помощник на Докузовски Мирослав Ралчев. Повече яснота около бъдещите планове на "ЛУКойл" ще има след завръщането от чужбина на боса Валентин Златев.
686
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД