:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 242
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" се отърва от скъп бразилец

СНИМКА: БГНЕС
Марсиньо
Бразилецът Марсиньо се споразумя с ръководството на "Левски" да прекрати договора си. Халфът бе привлечен през лятото от АПОЕЛ (Кип) със сериозна визитка зад гърба си, но не оправда големите очаквания. Треньорът Илиан Илиев даде индикации, че няма да разчита на Марсиньо още в последните есенни мачове, когато го оставяше резерва. Последният знак пък бе, че южноамериканецът не попадна в групата за лагера в Кипър. Малко след това изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев потвърди: "Разтрогнахме с Марсиньо по взаимно съгласие. Разговорите ни с него протекоха изключително коректно. Благодарихме му и му пожелахме успех."

Сега на дневен ред в "Левски" е бъдещето на друг излишен - холандецът Шюрд Арш, който има договор до лятото на 2014 г., но също не е в плановете на Илиев. Той бе на проби в клуба от родината си НАК "Бреда", но оттам решиха да не го привличат. Появи се обаче друг вариант, също от Холандия - "Хераклес", с който Арш започна преговори.

"Левски" заминава днес за Кипър, където ще остане до 31 януари. Предвидени са контроли с "Арау" (Швейц) на 26-и и "Виктория" (Пилзен, Чех) на 30-и.
7
1014
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
13 Януари 2013 18:47
И тези като марешки, все купуват "ненужни" неща. Да идват Юношите 1970 набор, че вече се не трае.
13 Януари 2013 19:39
Юношите!
13 Януари 2013 20:57
Само на мен ли ми се струва, че % на разочаровали футболисти е твърде висок? Не знам на какво се дължи - комисионни, далавери, кьорави скаути... Обаче ми писна да чета, че поредното разочарование си тръгва.
13 Януари 2013 21:20
Покрай сухото гори и мокрото. След Опоку разкрит за отрицателно време в Разград, че не чини и приютен на Герена по назнамкакви си мотиви, сега и Марсиньо на когото явно не му се риткаше у нас е даден пътя. Но защо си тръгна Тони Калво преди тях. Жо беше готов да стои да навършване на 30 лазарника но щом го поискаха веднага го засилиха. Аре, Гара беше нарочен. При това говорим само за най-известните чужденци и то в рамките на една календарна година. За родните разочарования да не задълбаваме болната тема.
Дано четиримата младоци които привлякоха сега да оправдаят доверието. Отбор не се прави с масовка в двете посоки.
13 Януари 2013 22:18
@Dokich
Но защо си тръгна Тони Калво преди тях.

Нали на Тони Калво договорът беше само за една година? Явно е било да поддържа форма, докато намери нещо по-подходящо (образно казано).
13 Януари 2013 22:30
Може и да е било така. Но така и не се разбра. Предложиха ли му продължение на договора или побързаха заради високата заплата да се отърват от него. Играчи като Тони Калво със свещ да ги търсиш в България. Както и да е, станалото-станало.
14 Януари 2013 08:33
Dokich, Dokich
Отбор не се прави с масовка в двете посоки.

Че кой е тръгнал да прави отбор? Тототонев? Ганьо?
Отбор не се прави с масовка в двете посоки, обаче какви хубави далавери стават така! И парички се изпират....
То това е работата на споменатите по-горе. А ти чЕкай да направят отбор.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД