:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 421
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Футболист остава насила в ЦСКА

Бразилецът Тасио си призна, че не е щастлив от връщането си в отбора
СНИМКА: CSKA.BG
Футболистите на ЦСКА тренират по време на лагера в Алания, Турция. С групата тича и възстановяващият се от операция Костадин Стоянов (вляво).
Бразилецът Тасио се върна в ЦСКА, но не е щастлив от този факт. Нападателят вече е на лагера на отбора в Турция, макар през декември да бе обявено, че той се разделя с клуба и се връща в родината си.

Тогава Тасио напусна, за да полага грижи за болния си баща. Уговорката му с ЦСКА беше, че може да се върне през лятото на 2013 г., ако разреши личните си проблеми. Но се появи в България доста по-скоро заради гаф от страна на клуба. Оказа се, че никой от ръководството не му е разписал прекратяването на договора. Така Тасио не можа да си намери отбор в Бразилия като свободен агент и трябва да си изпълни контракта с "червените".

"Баща ми е тежко болен. Мисля само за него. Искам да съм си в Бразилия. В момента съм нещастен, върнаха ме насила, защото се оказа, че още имам договор", коментира Тасио пред Sportline.bg. Има все пак възможност той да се споразумее за разтрогването на контракта си, стига да не е нужен на треньора Миодраг Йешич. Но засега се очертава той да бъде трети избор за централен нападател след сънародника си Мишел Платини и Мартин Камбуров. През есента Тасио изигра нелоши мачове за ЦСКА, като вкара 4 гола в А група.

Друго мнение по темата пък имаше изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев, който явно не беше запознат напълно със ситуацията. Той заяви, че Тасио си е оправил проблемите в Бразилия. Илиев реши, че разправията с Христо Стоичков по медиите явно не е достатъчна и реши да долее масло в огъня. Той заяви, че не прави чест на Стоичков да говори така по негов (б. ред. - на Илиев) адрес. Георги Илиев потвърди, че бил поканил Стоичков да се върне в ЦСКА на какъвто си иска пост, пък дори и като собственик на отбора.

На свой ред Илиев продължи с некоректния тон към конкурентите в А група, като заяви: "Истината е, че мечтата на всеки един футболист е да бъде в ЦСКА или "Левски", не в "Литекс" или Разград. Това важи и за Георги Миланов. Стоичков знае добре, че в "Литекс" нещата са отлични за няколко години. Виждате сега какво стана. До 2-3 години такава ще е съдбата и на "Лудогорец", ще замрат."
50
1593
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
50
 Видими 
13 Януари 2013 18:41
"Истината е, че мечтата на всеки един футболист е да бъде в ЦСКА или "Левски", не в "Литекс" или Разград. Това важи и за Георги Миланов. Стоичков знае добре, че в "Литекс" нещата са отлични за няколко години. Виждате сега какво стана. До 2-3 години такава ще е съдбата и на "Лудогорец", ще замрат."

Наглоста няма край, ето затова ви мрази цяла България. Ега ви закрият и никога повече да не се появите на бял свят. Ега и Амин!
13 Януари 2013 18:43
Ами изкарайте 3 мил. Евро и е ваш бе дейба и балтасекиите! Спомена за мандрите и безплатното сирене няма да ви напусне.
13 Януари 2013 18:50
Ицо е суперфутболист, но ако не беше заиграл в ЦСКА, нямаше да да блесне в двата мача с Барса, съответно Кройф нямаше да го забележи. Най-вероятно талантът на Ицо щеше да се прояви на по-късен етап и нямаше да остане извън големия футбол. Но надали щеше да стане част от Барса. А майкъла да държи устата си затворена, защото първо е много по-малък от Стоичков и второ, с такива публични и непрофесионални "покани" работата няма как да стане, най-много да разсърди камата.

13 Януари 2013 18:53
Ицо е суперфутболист, но ако не беше заиграл в ЦСКА, нямаше да да блесне в двата мача с Барса, съответно Кройф нямаше да го забележи.


Всеизвестен факт е че Ицо ако беше заиграл в "Левски" щеше да се добута най-много до Турция

За лапацалото Майкъл съм съгласен с лайсната
13 Януари 2013 19:08
Той Ицо си го каза - ако бях играл в Левски, сега аз щях да съм на мястото на Царя Улучвайки десетката за пропагандата, която съпътства този клуб. Мейджър, отговарям ти от предишния брой - аз затова съм написал между 70-а и 80-а година - Бобата Жечев, И.Стоянов-Типеца, Гайдарски, Митков, Гьон, Панов - ваши юноши ли са? Не са. Относно това кое е насилствено сме говорили безброй пъти - факта, че и до ден днешен ползвате базата и стадиона им и не сте се разграничили от успехите през 80-те години, постигнати с помощта на 6-7 титуляра от Спартак показва колко е било насилствено.
За вземането на футболисти и съгласието от отбора му - до 69г може и да си прав - не съм сигурен, но след това сте имали абсолютно равни шансове с нас, да не кажа и предимство. Е, резултатите обаче са различни - нормално - в двата клуба се е работило по съвсем различен начин.
Драгой, правиш ми намек, само че примера ти е крайно неуместен. Ние знаем нашата история - тази, нераздутата от вашата пропаганда и такива като теб. Не се гордеем със факти, като първата шампионска титла примерно - може да сме победили Левски, но не е трябвало да сме на този финал. Не се гордеем и вземането на лиценза на Ботев примерно, макар че отборите го правят и днешно време, и то не кой да е а Ботев и Локо Пд. Но всяка история е низ от възходи и падения - и нашата не прави изключения със своите срамни моменти. Нито вашата. Така че много повече хора би запалил за идеята Левски, ако се беше посветил да пишеш и да се занимаваш с историята на този клуб, без да подминаваш вашите срамни моменти, от колкото да се занимаваш с нашата и да раздуваш и преувеличаваш нашите такива, за кеф на лумпените, които само това знаят за ЦСКА, но не и да изброят няколко славни футболисти на Левски от близкото минало.
13 Януари 2013 19:11
такива публични и непрофесионални "покани" работата няма как да стане, най-много да разсърди камата.

Со кротце, со благо, и со 3 милЬона Еврака работата ще стане, ама пусти манталитет, завчера дори се изока че видите ли "Литекс продадоха Манолев директно за 2-3 мил. ама какво стана с него...нищо".
13 Януари 2013 19:14
Не се гордеем и вземането на лиценза на Ботев примерно, макар че отборите го правят и днешно време, и то не кой да е а Ботев и Локо Пд.

Я,я пак. Чий лиценз сме взели?
13 Януари 2013 19:30
що бе, остин, що се срамиш да се наречеш металист от сопот? пък ако толко искаш да си ботевист - накарай там чичко-паричко да плати на селския квото требе и ето ти го автентичния ботев.
13 Януари 2013 19:32
Как чий бе Николов...на Металик Сопот!
13 Януари 2013 19:35
Лиценза на Сопот ни струваше около 50,000 лв., а бат,Митко Селския каквото има да си го носи в гроба.
13 Януари 2013 19:39
Такъв цирк в БГ футбола не е имало от както се помня, едни насила ги връщат, други насила ги гонят...за тоя Тасио мярнах една друга версия в която се споменаваше за Коко Динев и някакви си 6000,000....ама кой да чете клюки
13 Януари 2013 19:39
На събрание късно вчера в Сопот, с 16 гласа "ЗА", 0 "ПРОТИВ" и 0 "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ" се взе решение Металик Сопот да се влее във ФК Ботев Пловдив и се прие отчета на дружеството – съобщиха от сайта на феновете http://www.bultras.com. По тяхна информация, ФК Ботев поема всички активи, сред които лиценз за участие във В група и пасиви - 50 000 лева задължения към БФС и държавата. Ботев Пловдив също така се ангажира да помага на Металик Сопот финансово, с екипировка и кадри от своята Детско-юношеска школа.

Абе не ми е ясно...хем се влива в Ботев, хем си остава Металик Сопот! Папагалите срещу 50 000 лева си купуват лиценз за В група. Защо БФС допуска тази измама?
13 Януари 2013 19:43
Лиценза на Сопот ни струваше около 50,000 лв.

Лиценза не е чувал с картофи за да го купувате! Утре така ще искате и масто в евротурнирите да си купите!
13 Януари 2013 19:45
Как ще ти стане ясно като си просто "говедо" . Металик Сопот се създаде наново и започна участие от окръжните групи. Чорбата имаха намерение да започнат направо от Б група с лиценза на Чавдар, поради факта че вече не могат да изклатят никой от А група.
13 Януари 2013 19:47
Всичко се купува днес, ако не става с пари става с много пари. Не знам за ШЛ колко искат, ама за место в ЛЕ е ясно от предния шампионат.
13 Януари 2013 19:49
Според тебе колко да струва един лиценз за В група? 50 мильона?
13 Януари 2013 19:52
Така БФС-то си прибраха борча, иначе щяха да извадят Металик от В група и да пият една студена вода.
13 Януари 2013 19:58
Всичко, каквото са им правили на ботевистите, те го правят на по-нисшите


Блогът на Драгой
13 Януари 2013 20:05
Dragoi13 Януари 2013 19:58

Всичко, каквото са им правили на ботевистите, те го правят на по-нисшите


Блогът на Драгой


Кажи бе Радой, оплачи се, какво сме ти направили.
13 Януари 2013 20:26
Според тебе колко да струва един лиценз за В група? 50 мильона?

Николов, във футбола в по-горна група се преминава, като спечелиш това право на терена! Събрали долниводенските помаце 50 хилки и айдеее ще играят във В група!
13 Януари 2013 20:49
BG, нищо не отговаряш , просто се измъкваш като мокра връв! Какво се е променило след 1969? ЗВВС ли? Та чак сме имали по-голями възможности от вас! Пълни глупости!А, къде съм посочил изброените от теб футболисти за наши юноши? Не че съм очаквал нещо друго, де. Ама поне да го кажа. Айде че ми писнA. Ама и аз съм си виновен, че се връзвам! Баси наглеците!
13 Януари 2013 22:08
Настървението на др. Драгойчо Гугутков от една страна ме кара да недоумявам, а от друга ме кара да се учудвам, дали е възможно, коментатор с претенции ,да падне на такова ниско ниво,както в писанието за побоя в мола.Недоумението ми се подсилва още повече,като знам колко са хрисими сините фенове, носители на какъв морал и добродетели са. Та те само преди часове дадоха нови доказателства за вроденото си благородстрво, охулвайки по същия начин две босненки , баскетболистки на Хасково.По същия начин, по който обругаха и ФК "Сараево", със скандирания " Нож, жица, Сребреница."Защо не коментира подобни прояви др. Гугутков, ами се прави както винаги на разсеян.Да се правиш на интересен е едно, да си обективен е съвсем друго.И накрая една молба-въпрос към др. Гугутков- бил ли е член на БКП, защо толкова мрази комунистите и бил ли е репресиран?
13 Януари 2013 22:20
Petronius1, BG и останалите цесекари. Ние на глава със сините колеги няма как да излезем, нека ги оставим да пишат на спокойствие каквото пожелаят, ако ще най-големите простотии да са. Нито ще успеем да променим мнението им, нито ще ги променим към по-добро. Губим си времето.

Прав е БГ, казвайки, че е нужно да отделим повече внимание на любимия клуб. Направи ли ви впечатление интервюто със Стойне Манолов?
13 Януари 2013 22:26
Направи ли ви впечатление интервюто със Стойне Манолов?


Извинявай лайсна, не съм слушал интервюто, но цитираното от теб лице предизвиква у мен само неприятни спомени, за черепи и други работи

Аз съм от 49 години привърженик на ВЕЛИКИЯ ЦСКА и вярвай ми Стойнето е боклук, откакто се е родил. Не зная какво е казал и не ме интересува.

Дано не наливам вода във воденицата ама и те си имат достатъчно Стойнета
13 Януари 2013 22:31
Покрай раздялата със Стойчо Майкъла доста се поизложи, но явно не му е достатъчно! Сега се изпокара и със Стоичков, Лудогореци и Литекс. Само с някой от Левски още не се е скарал, тъпака му с тъпак!
14 Януари 2013 04:13
[size=3]Simply the Best[/size=3]

Баба Тина рулира на сцената Два балета измори, не взема и 1мин. почивка м/у песните. Който си го може си го може цял живот. Залата е подивяла.
14 Януари 2013 10:36
Мараба, БГ ! За много години !
Та казваш значи :
Ние знаем нашата история - тази, нераздутата от вашата пропаганда и такива като теб. Не се гордеем със факти, като първата шампионска титла примерно - може да сме победили Левски, но не е трябвало да сме на този финал. Не се гордеем и вземането на лиценза на Ботев примерно, макар че отборите го правят и днешно време, и то не кой да е а Ботев и Локо Пд. Но всяка история е низ от възходи и падения - и нашата не прави изключения със своите срамни моменти. Нито вашата.
----------------
Ами да говрим за общата ни история тогава !
Ти знаеш ли кой е първият мач на в историята на цска ? Който се явява и първото "вечно дерби" ?
Има ли нещо срамно в този мач (началото на историята)? Или зависи от гледната точка...
14 Януари 2013 11:15
коментатор с претенции ,да падне на такова ниско ниво,както в писанието за побоя в мола.



Petronius Ж...

коментарът не е за побоя в мола, а за ролята на журналистите за агресия и сблъсъци, като в 80 на сто от случаите това са дописници от "фатмашките" сайтове. Мога да ти изредя поне 7-8 известни с много откровената си и ежедневно проповядвана "антилефскарщина", а ти не можеш повече от един-двама. Аз не попадам в такъв списък, тъй като не се прехранвам нито от любовта си, нито от омразата, Предимно реагирам на такива дописки, за да защитавам Каузата


Блогът на Драгой




14 Януари 2013 11:35
За много години Гръм - живи и здрави.
Какво искаш да говорим за този мач - биете 1:0 в мача от Софийското първенство?
Нека и аз те питам нещо, като виден познавач на всички ЦСКА-та по света - колко титли има ЦСКА Москва от създаването си до разпадането на СССР? И колко титли имат милиционерските отбори - трябва да знеш кои са, след като знаеш армейските И как това се връзва с пропагандата, че ЦСКА е създаден за да бъде лицето на комунистическия спорт у нас? Защото нали виждаш противоречието - именован като московския ЦСКА - това ясно, само че лице на комунистическия спорт в СССР са милиционерските отбори, армейския не го бръснат за слива, а у нас, където правим всичко като тях - наопаки, според вашата пропаганда? Репресираме си милиционерския отбор (на 3 години веднъж шампион), а толерираме армейския? Ще ми е интересно как тълкуват това противоречие и други колеги, занимаващи се само с тази "материя"
14 Януари 2013 11:50
Какво искаш да говорим за този мач - биете 1:0 в мача от Софийското първенство?

Мда, на 05.05.1948 г. (снимка: натиснете тук) .

Само не знам защо този мач се премълчава от вашите "историци", включително в официалния ви сайт. Затова питам има ли нещо срамно

Нека и аз те питам нещо, като виден познавач на всички ЦСКА-та по света - колко титли има ЦСКА Москва от създаването си до разпадането на СССР?

Шампион на СССР (7) - 1946, 1947, 1948, 1950, 1951, 1970, 1991
Първа лига на СССР - 1986, 1989
Купа на СССР (5) - 1945, 1948, 1951, 1955, 1991
Шампион на Русия (3) - 2003, 2005, 2006
Купа на Русия (5) - 2002, 2005, 2006, 2008, 2009, 2011
Суперкупа (4) - 2004, 2006, 2007, 2009

Купа на УЕФА - 2004/05
1/4 финалист в Шампионската Лига-2009/10

Това според мен е най-успешното цска

Репресираме си милиционерския отбор
Тук може и прав да се окажеш - Спартак, преди да се лепне за ЛЕВСКИ, има една единствена купа през 1968 г. и никаква публика.
14 Януари 2013 12:01
А ако ти хареса темата за противоречията, може да обсъдим и за Спартак Москва - колко титли има през този период? Защо след като има толкова успехи и е толкова популярен не го репресират (като вас ), или не го обединяват с някой милиционерски отбор, или просто не го закрият? За такива като Дзерджински и Берия би било като да убият муха (макар и да е спорно повече руснаци или повече мухи са избили). И как изглежда вашето обединение точно с милиционерския отбор Спартак на фона на тези факти? Като насилствено или като присламчване към успехи - по примера на "големия брат", където милиционерските отбори рядко сдават титлата? Като уточнявам, че говорим за ръководители, а не за фенове Че ми писна от плиткоумни обяснения в стил "ама ние не сме били съгласни", или "след 7:2 Левски е трябвало да бъде озаптен"
14 Януари 2013 12:06
БГ
Няма как ЛЕВСКИ да бъде лице на комунистическия спорт в БГ по една много проста и очеизвадна причина - създаден е далеч преди "победата на народната власт 1944г." Такова "лице" на новата власт може да бъде само напълно нов клуб, основан от самата нея. Тук няма значение военни, милиция и т.н. Всичко се прави наново и на чисто.
В СССР ситуацията е съвсем различна - там всички отбори са основани по време на Социализма, пък има и отделни републики и т.н.
Кратка справка из останалите соц. страни - всички нови "лица" на спорта се появяват след червената армия и окончателната победа на социализЪма 1945-50г. Някъде на лицето му викат цска, другаде Дукла, Цървена звезда, Стяуа или пък Партизани. Навсякъде из соц. страните това са отбори на армията - там ресурсите са най-големи.
14 Януари 2013 12:07
Не знам защо не присъства, победата си е победа.
А за ЦСКА Москва говорим само по времето на СССР. И освен статистиката нищо не коментираш по противоречията?
14 Януари 2013 12:12
Може и така да е фен, има логика, но пък кой от нас твърди, че Левски е лицето на соц. спорта у нас? Аз поне не съм видял такъв. За разлика от постоянната пропаганда, че сте били репресирани, което противоречи със всякаква логика и факти.
14 Януари 2013 12:26
БГ
Аз лично не съм срещал мнение, че сме били "репресирани", написано от левскар. Основно вие го пишете. Може би някой син еквивалент на ГА да е написал подобна глупост, не знам. Да, отделни играчи или деятели са пострадали периода 44-50г., но толкова.
Истината е съвсем ясна - от 1948 до 1968г. ЛЕВСКИ отстъпва драстично като възможности и влияние на ЦСКА. След 1968г. нещата вече не са толкова драстични, но сините са все още далеч от възможностите на червените. Чак в края на 80-те вървим към постепенно изравняване на силите извън терена (вече и ние имаме спортна рота).
Разбира се, при онзи режим пълно изравняване нямаше как да има.
14 Януари 2013 12:41
фен
14 Януари 2013 12:52
Георги Илиев потвърди, че бил поканил Стоичков да се върне в ЦСКА на какъвто си иска пост, пък дори и като собственик на отбора.

Ей, тоя т.нар. Майкъл ще бие наш Ганя по простотия.
14 Януари 2013 13:53
Не знам защо не присъства, победата си е победа.
---------------------------------
Ами да де, ама говорим за първия ви мач, все пак . А той, очевидно, не е много удобен на вашите пропагандатори по ред причини... А ние ви ги напомняме тия неща, когато попрекалите (не говоря за теб конкретно) с темите АС-23, отбора на всички власти и т.н.

За другите неща, напълно се съгласявам с Фена, както и ти, като гледам
14 Януари 2013 14:41
Само да припомня - по интересната тена за "военни отбори" в соцлагера, че в красноармейските елитни отбори никога не са играли срочно слъжещи!

И московския цска, и в киеския, и в молдовския... Също и Партизан, Дукла, Хонвед...Бяха офицерски, сержантски и волнонаемни длъжности. Само при нас бе направено специално допълнение към закона за всеобщата военна служба. А случаят с новобранеца Никола Радлев е уникален за целия свят - производство в сержантски чин в съблекалнята - на войник без да е положил войнишка клетва, но вкарал гол на капиталистически отбор. И го удостоява лично министърът на отбранатаслед мача с Интер - сред разсъблечени други войни, защитници на родината...Доказателство на каква парвенюка власт са произлезли натрапените ни за вечни съперници...

Страхотно и безнадеждно е, ако това се забравя на фона на мантрите за "отбора на всички власти". Аз се надявам, че всичко ще се избистри за истинската история на нашия футбол. Но до тогава трябва да приемаме, че надяналите пагони от рождение и надянати им след 55 годишно свободно съществуване, са "едни и същи маскари". Аз не искам да се примирявам с това...


Блогът на Драгой
14 Януари 2013 14:49
Синятата версия за историята на футбола няма как да ни бъде натрапена, поради простата причина, че не е вярна или най-малкото е твърде изопачена с едничката цел да се омаловажат успехите на ЦСКА.
14 Януари 2013 14:54
Ами ето - имаш конкретен повод и конкретнта тема - министър произвежда в сержантски чин новобранец, в съблекалнята на стадион В. Левски". Документирано, по страниците на всички вестници от 1968 г с надпис под снимаката "Поздравявам ви за гола, сержант Радлев" Каква друга версия искаш, бре радиоточкин?

Или докато не се справиш с академик петко нямаш право да дискутираш
14 Януари 2013 15:36
Новите екипи на цесека (снимка: натиснете тук)
14 Януари 2013 18:01
Радлев е юноша на Черноморец, като войник заиграва в ЦСКА, бележи на Интер. Няма нищопо-нрмално от това след огромния успех срещу Интер да е бил повишен. В края на военната служба Радлев пожелава да напусне ЦСКА както много други футболисти, носили червената фланелка. Завръща се в родния си клуб Черноморец. На по-късен етап Радлев се състезава и в Левски.

Е, голЕмо доказателство, че ЦСКА е бил клуб на Партията. Егати логиката.
14 Януари 2013 18:45
Лайснич, за цесека не е нужно да се доказва, че е отбор на партията!
14 Януари 2013 18:49
Аааа, Гъци, немой така. Нашите тениски видя, пък нищо не споменаваш, че и вие сте приели новата модна линия
(снимка: натиснете тук)
14 Януари 2013 19:02
Всяко идиотско деяние си има своето филофско оправдание.
14 Януари 2013 19:48
Лайсна, не те питам какво пише в гугъла за Радлев, а дали в някоя друга съблекалня по света един държавник, един военен министър, ще влезе да произвежда сержанти и офицери заради вкаран гол? И то не в полза на националния отбор, ав полза на един клуб...

Виждам, че късно ти доуточнявам въпроса и затова се приготви да отговориш в следващия брой. С теб трябва по този начин да се постъпва - никакви общи отговори и коментари!
14 Януари 2013 22:36
Лайсна, прав сте, но човек все пак трябва поне малко да уважава фактите. А при сините колеги, както уважително ги наричате, някак си не се получава. А това все пак дразни.Дразни и това, че постянно се нахвърлят върху вас, като африкански скакалци.Те трябва да РАЗБЕРАТ, ЧЕ ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ, И КАКТО ИДА ГИ ПРЕИНАЧАВАТ, ТЕ СИ ОСТАВАТ ТАКИВА.Колкото до Ст. Манолов, да , гледах го , слушах го, разбирам болката му, която е и моя болка, но засега според мен"взорът надежда не види". Срещу ЦСКА е впрегната могъща машина- държавни институции, активно подпомагани от живите структури на ДС.А тези с които спорим и си чешем езиците, да са живи и здрави,и дано и някой от тях не е от ония.За това попитах и Цоло Драгойчев дали е бил член на БКП, но както виждам засега си трае.Е нека си трае, но да знае,че се пише "ъгъл", а не "ъгал".
14 Януари 2013 23:03
Драгойчо, пак не си разбрал, но както и да е. Разбрах слуачайно, че почти сме набори. Ако е вярно, това, което съм разбрал, съм по-стар с две години.Та отново на въпроса- в спорния случай важното е това, че десетина души са се нахвърлили на един. Ето това е подлото. Ако две лекета със синя и червена фланелка се сбият, не е интересно, особено, ако няма сериозни последствия. Разсъждавай върху това- десет срещу един.Колкото до каузата- честно казано имаш сериозен проблем.И в днешно време звучи някак префърцунено. Поне на мен животът в последните двадесет години ми даде сериозни уроци. Много често се убеждавах, че зад афиширана кауза, обикновено се крие груба корист, да не кажа нещо повече.Но затова, ако си мераклия, друг път.Хаиде ЧИД- Банго-Васил- все пак базата ви е Подуене.П.С. Фатмашките сайтове, както изящно благоволяваш да ги наричаш, според мен са бистро планинско поточе, в сравнение с мътните води на синьото цунами, което от години ни залива.
15 Януари 2013 09:21
Щеше ли да има онв без българската комунистическа партия и 9.9. 44?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД