:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Мистериозен израелски

затворник, открит обесен



в килията си, е вербуван от "Мосад" австралиец, писа британският в."Гардиън". Разкритието става повече от 2 г. след смъртта на "затворника X", който бил държан в такава изолация и тайна, че дори надзирателите му не са знаели как се казва или престъплението, заради което лежи. Личността на този човек се превърна в обект на сериозни спекулации, когато тялото му бе открито да виси от тавана на килията през 2010 г. Израелското правителство никога не признава, че този човек е съществувал, но се опитва да прикрие всякаква информация за него от медиите. Според нови разкрития на Австралийската компания за радио и телевизия (ABC) този човек е бил австралийски гражданин и агент на "Мосад". Веднага след твърденията на ABC израелското издание "Аарец" съобщи, че кабинетът на премиера Бенямин Нетаняху е свикал "спешна среща на комисията на редакторите, за да ги помоли да сътрудничат с правителството и да не публикуват информация за инцидента, който е много срамен за една определена държавна агенция." Смята се, че на срещата е ставало дума за затворника X.



"Имиграционен патрул" действа в Москва,



съобщи ИТАР-ТАСС. "През тази седмица представителите на имиграционния патрул започват, съвместно със сътрудници на имиграционната служба, обиколки на станциите на метрото, гарите, транспортните възли и други места на струпване на хора", заявява представителят на руската служба по имиграция Залина Корнилова. "Имиграционният патрул ще бъде един от механизмите за взаимодействие между управата на Москва и имиграционната служба, като неговата цел ще бъде разясняването на имиграционното законодателство на руските и чуждестранните граждани, установяване на лица, нарушаващи имиграционното законодателство, както и дd провежда дейности по профилактика на административните нарушения", добавя тя.





Ангела Меркел е най-влиятелната



жена в света според класация на сп. "Форбс". Германският канцлер е следвана от бившия вече държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън. В класацията са намерили място още певицата Лейди Гага и тв водещата от САЩ Опра Уинфри. Дипломат №1 на ЕС баронеса Катрин Аштън не е намерила място в класацията, отбелязва електронното издание ИЮОбзървър.

2
984
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
13 Февруари 2013 21:19
А Кристалина?На кое място е?
Щеше да е хубаво,във връзка с предстоящите избори,да и напомпаме малко рейтинга/рейтингът/.
14 Февруари 2013 12:24
Германският канцлер е следвана от бившия вече държавен секретар на САЩ

да живеят жените в мъжки род!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД