:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Четирима мъже заедно срещу кошмарното си минало

"Слийпърс" е история за давността на престъплението и справедливостта

неделя

20,25

Канал 1



Цяло съзвездие от актьори участва във филма "Слийпърс", който Канал 1 представя утре вечер. Кевин Бейкън, Дъстин Хофман, Робърт де Ниро и Брад Пит са част от героите в историята за една младежка грешка. Лоренцо, Майкъл, Томи и Джон израстват на улицата и там се чувстват като у дома си. След случаен инцидент обаче те едва не убиват човек, заради което са изпратени в поправително училище. Там те са подложени на смазващ тормоз от страна на садистичния си надзирател. И въпреки непрекъснатите мъчения те не могат да се оплачат на никого и никой не може да им помогне.

15 години по-късно Лоренцо вече е репортер в "Ню Йорк дейли нюз", а Майкъл е правоспособен юрист. Томи и Джон обаче явно не са успели да превъзмогнат миналото си и продължават да бъдат аутсайдери, пристрастени към дрогата. Докато пият заедно в един бар, двамата случайно срещат мъчителя си от поправителното училище и го убиват. Така идва моментът на отмъщението им, а Лоренцо и Майкъл трябва да положат всичките си умения, знания и връзки, за да отърват приятелите си от нов затвор и да докажат, че има животът все пак дава възможност за справедливост и възмездие.
673
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД