:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 306
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Два дни за любителите на метълмузиката

събота

10,00

ММ



Днес и утре от 10,00 до 12,00 и от 15,00 до 18,30 ч. времето по телевизия ММ ще бъде запазено за любителите на метълмузиката. Каналът ще представи най-голямата музикална компания за метълмузика в Америка "Роудрърънр рекърдс", чийто представител у нас е "Вирджиния рекърдс". В двата дни водещият Васко Катинчаров ще излъчи уникален 60-минутен концерт на Nickelback, интервюта с Fear Factory, Slipknot, Sinch и др. Метал маниаците ще чуят още Sepultura, Machine Head, Soulfly, Type o Negative, Coal Chamber, Ill Nino и още двайсетина суперуспешни американски метълбанди.

От 20,00 ч. в неделя пък в предаването "Фрактура" ММ ще излъчи концерт на хардрок бандата Full Court Press. Уникални концертни песни от 2002 г. на хеви метъл легендите Judas Priest и също така лайфове и клипове на Stratovarius, Fates Warning, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, новата неометъл надежда Third Strike, Lullacry, Marylin Manson и др.

В събота в предаването "Женски работи" от 12 ч. пък феновете на дамските изяви в света на музиката ще видят интервю с младата оперна певица Ина Кънчева, която се представи на българска сцена заедно с Монсерат Кабайе.

Гост на "Неделно досие" от 14 ч. в неделя пък ще бъде актьорът Петър Антонов, познат от филмите "Пансион за кучета", "Писмо до Америка" и най-вече като лице на кинопредаването "24 квадрата". Повод за гостуването е първият му самостоятелен проект със заглавие "Синьо момче".
521
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД