:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Зуека ще прави мониторинг на тв каналите

Снимка: Александър Михайлов
Васил Василев-Зуека отново ще се изявява на тв екрана. Известният актьор, който преди време беше част от екипа на "Каналето", и колегата му Малин Кръстев ще са водещи на ново забавно шоу "Господари на ефира". Продуценти на предаването са създателите на "Сладко отмъщение" и "Море от любов" от продуцентска къща "Глобал филмс", а сценарист е Ангел Еленков. Засега екипът все още води преговори по коя телевизия да се излъчва шоуто, но най-вероятно е то да тръгне по bTV.

Идеята на проекта "Господари на ефира" е да представя на зрителите гафовете, които правят водещите на продукциите от всички тв канали у нас. За целта е привлечена цяла армия от хора, които денонощно ще гледат и записват предаванията. Най-смешното от "мониторинга" ще представят Зуека и Малин Кръстев. Шоуто ще е дълго 30 минути и ще се излъчва всеки делничен ден. В първата част двамата актьори ще правят коментари към всяко смешно изпълнение на колегите си. Във втората екипът ще показва кадри от заснети със скрита камера издънки на случайни хора или служители от обществени институции. Най-големите излагации ще бъдат наградени със специален приз "Златният скункс".

В първото издание на предаването ще покажем най-големите издънки от заснемането на "Сладко отмъщение" и "Море от любов", обещаха продуцентите.
817
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД