:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отложиха претенциите на Зееви към "Балкан" за 17 декември

Състав на Софийския градски съд отложи вчера делото, заведено по установителния иск на адвокатите на Гад Зееви, за 17 декември. С него те искаха претенциите им за 49,5 млн. лева към авиокомпания "Балкан" да бъдат уважени от съда и да бъдат включени в признатите вземания.

Мотивът за отлагането е, че двайсет и двама от общо 98-те ответници са нередовно призовани. Другият мотив гласи, че не е редно ответници по това дело да бъдат служители на авиокомпанията вместо самата авиокомпания, представлявана от синдиците й.

Адвокатите на бившия собственик на авиокомпанията Гад Зееви поискаха при започването на процедурата по несъстоятелност съдът да признае вземания за 49,5 млн. лева, които Зееви претендира, че е дал на заем на авиокомпанията. Срещу това обаче възразиха 98 летци. На практика обаче те не могат никога да бъдат призовани редовно, защото винаги между тях ще има неоткрити хора и така това дело може никога да не започне по същество, коментираха юристи.
512
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД