:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Частни охранители на трибуните на "Българска армия"?

БФС остави дербито от 18 ч.

Отхвърлиха искането на полицията, тя отказва официално становище
Дербито между ЦСКА и "Левски" от Х кръг на Висшата ни лига ще се играе както е по програма - от 18 ч. на 26 октомври (събота). Това реши вчера Спортно-техническата комисия към БФС, която не се съобрази с искането на полицията двубоят да бъде изтеглен с 2 или 3 часа по-рано. От МВР дори намекнаха в понеделник, че ако дербито не бъде преместено, то няма да бъде охранявано от униформените. Мотивът на хората от "Кърниградска" обаче е, че не могат непрекъснато да се правят промени в програмата.

По неофициална информация от БФС, стадион "Българска армия", на който ще играят ЦСКА и "Левски", може да бъде пазен от охранителна фирма, която ще следи за реда по трибуните. В такъв случай полицейските сили ще бъдат разположени само около съоръжението.

До вчера вечерта полицията отказваше официално становище. "Не мога да коментирам, защото не съм получил нищо от БФС", заяви зам.-директорът на Национална служба "Полиция" полк. Минко Брайков.

Запазването на първоначалния час - 18.00, означава и че дербито ще се предава директно по Канал 1. От БНТ обмисляха дори вариант, ако мачът не е от 18 ч., той да бъде излъчван на запис, защото прякото предаване в по-ранен час би довело до огромни размествания в програмата.
486
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД