:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Баскетболист иска $ 40 млн. от "Ню Йорк поуст" за клевета

Майкъл Джордан пак в игра

Въздушния се появи срещу "Денвър", вкара 8 точки
Снимка: Интернет
Майкъл Джордан игра за "Вашингтон" в предсезонен мач с "Денвър", спечелен с 96:73. 40-годишната легенда на НБА пропусна първите 5 контроли заради травма в дясното коляно. Появата му в зала "Пепси Сентър" бе предвидена, защото домакините предложиха $ 200 000 на "Уизардс", ако Джордан играе.

Майкъл влезе, когато до края на II част оставаха 7:13 мин. и още при първия си опит вкара кош. За 14 минути игра той заби 8 т. (3 от 8 стрелби), спечели 1 борба, направи по 1 асистенция и фаул и открадна 2 топки. После Въздушния седна до скамейката на "Вашингтон" и наложи коляното си с лед.

"Движех се добре по терена. Не съм съвсем възстановен, но почвам да се адаптирам постепенно - каза Джордан. - Тези 15-ина минути са ми достатъчни засега. В следващите срещи ще увеличавам престоя си на терена."

Джордан ще влезе и в оставащите 2 контроли. Сезонът почва на 30 октомври с гостуване на "Торонто". Треньорът Дъг Колинс пък сподели, че планира Джордан да е шестият му играч, а не титуляр.

В единствената друга контрола онази нощ "Чикаго" би като гост "Минесота" с 95:89.

Звездата на "Никс" Литрел Сприуел пък съди за $ 40 млн. "Ню Йорк поуст". Позовавайки се на анонимни източници, вестникът написал на 4 октомври, че баскетболистът си счупил ръката, като ударил стена при сбиване с мъж на яхтата си. Причината била, че приятелката на мъжа повърнала. Литрел пък твърди, че се контузил при падане.
 
***
471
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД