:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 353
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Волейболната националка Славка Узунова

получи статут на "свободен агент", след като Комисията по трансфери към БВФ удовлетвори молбата й да я освободи от договор с "Академик" (Сф). Решението е, защото след 1. X. 1993 г. в трудовата книжка на Узунова не са правени никакви отбелязвания, като за целия период до 2002 г. на Узунова не са изплащани трудови възнаграждения, нито са внасяни социални и здравни осигуровки.



Даниел Петров е най-напред

от българските колоездачи в световната ранглиста за октомври. Той има 164 т., които го нареждат 351-и. Лидер е немецът Ерик Цабел с 2269 т., следван от Ланс Армстронг (САЩ) - 2110, и Паоло Бетини (Ит) - 2012.



Влизане в четворката на шампионата

постави като цел пред волейболистите на "Черно море БАСК" (Вн) президентът на клуба Красимир Илиев, който посети вчерашната тренировка на отбора.



Националният ни отбор по ръгби

излиза от днес на тридневен лагер в Берковица за предстоящия мач с Норвегия от група "С3" на европейското първенство. Двубоят е в събота от 14 ч. на стадиона в Костинброд, а треньорът Иван Стоянов е повикал 23 ръгбисти от шест клуба. В останалите си два мача в група "С3" българите ще гостуват на Израел (4 май 2003 г.) и на 31 май ще посрещнат Финландия.



Подобрен бе световният рекорд

в бягането на 100 мили (160 км). Стори го руснакът Олег Харитонов, който тича огромното разстояние на пистата в Националния спортен център в Южен Лондон за 11.27:00 ч. Той би с 3 минути досегашния рекорд на Доналд Ричи (Вбр) от 1977 г. - 11.30:51 ч. В състезанието участваха 14 атлети от цял свят, които направиха 402 обиколки на пистата. Сред тях бе и вече 60-годишният Доналд Ричи.



Немският ски-скачач Мартин Шмид

(4-кратен световен шампион) пропуска старта на сезона за Световната купа заради контузия в коляното. 24-годишният ас претърпя операция на 10 септември, но лекарите трябва да отстранят още вода от коляното.



Маркус Наслунд направи хеттрик

за победата на "Ванкувър" като гост над "Сан Хосе" с 5:2 в мач от НХЛ. Други резултати: "Рейнджърс" - "Тампа Бей" 2:4, "Флорида" - "Атланта" 3:2, "Детройт" - "Калгари" 4:0, "Торонто" - "Бостън" 1:4, "Сан Хосе" - "Ванкувър" 2:5.
788
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД