:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 234
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

И Итън Хоук разпродава имоти

СНИМКА: Business Insider
Итън Хоук в кухнята на дома си.


Разпродажбата на имоти на холивудски звезди продължава с пълна сила в последната година. След Леонардо ди Каприо, Харисън Форд, Джим Кери, Робърт Патинсън и Джак Никълсън още един холивудски актьор е на път да се раздели с жилището си. Итън Хоук е обявил дома си за продажба. Къщата на бившия съпруг на Ума Търман се намира в престижния квартал на Ню Йорк - Челси (в центъра на Манхатън), а той е поискал цена от 6.25 милиона щатски долара. Домът е разположен на 350 квадратни метра, разпределени на четири етажа. Той има шест спални, пет бани и частна градина в задния двор на кооперацията. Жилището е изключително колоритно и забавно. Интериорът на къщата има яркочервени и наситеносини стени, жълти кухненски шкафове, зелени библиотеки, шарени килими, розови легла и т.н.

Звездата от филмите "Тренировъчен ден", "Крадец на животи", "Големите надежди", "Гатака", "Обществото на мъртвите поети" и др. живее в този дом след развода със своята колежка Ума, като го купува през април 2005 г. за 3 милиона долара. 42-годишният актьор го е обитавал с втората си съпруга Райън Хоук и техните две дъщери в продължение на седем години.



891
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД