:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Страшен филм" - 5 стъпки под дъното

Снимка: Форум филм
Лошото момче Чарли Шийн и лошото момиче Линдзи Лоън нямаха какво да губят - дори с участието си в боклук като "Страшен филм 5".
Първият "Страшен филм" поне беше смешен, но продълженията му са съчетание предимно от безвкусица и скука. Все пак с брутна печалба от 800 млн. долара за четирите мисълта за пети пореден епизод е близка. "Страшен филм 5" продължава пародийната традиция на Зъкър и Зъкър (от именитите автори на "Има ли пилот в самолета" и "Смотаняци"), тук е замесен само Дейвид, който е съсценарист и продуцент.

Сред филмите на прицел този път са "Приятелю Тед", "Мама", "Паранормална активност", "Злите мъртви", но също и "Генезис", "Черен лебед" и "Възходът на планетата на маймуните". Миш-машът е украсен с няколко познати лица, сред които са боксьорът Майк Тайсън, рапърът Снууп Дог (прекръстил се напоследък на Снууп Лайън) и звездата от сапунката "Династия" Хедър Локлиър.

Най-голям ефект предизвиква появата на Чарли Шийн и Линдзи Лоън като самите себе си, но пък в едно легло. След като единия го изритаха от "Двама мъже и половина" за алкохолизъм и антисоциално поведение, а другата е постоянен клиент на съдилищата заради противообществените си прояви, те наистина нямат какво да губят. Дори и от участието си в подобен катастрофален кич.

1150
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД