:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ЕДНО КЪМ ЕДНО

Г. Петканов: Бивш полицай е инсценирал компромата

- Министър Петканов, има ли резултати от проверката, която главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов е наредил за обвиненията на 18-годишната проститутка по Радио Пловдив? Тя обвини и ген. Борисов, че е свързан с канали за проституция.

- В казаното от нея няма абсолютно нищо вярно. И аз не вярвам някой от вас (журналистите - б. р.) или нормално мислещ човек да повярва в подобно нещо. Горе-долу това е инсценирано от един бивш полицейски служител от Пловдив. Търси се начин МВР и в частност главният секретар да бъде компрометиран. Няма абсолютно нищо вярно в това.

- Момичето разпитано ли е в МВР?

- Отговарям ви много ясно на въпроса. За детайли не питайте. Вас ви интересува факта - дали това е вярно или не. Аз ви казвам - не е вярно. Търсят се начини да се компрометира главният секретар. Известно е лицето (момичето - б. р.). То е било задържано 3 пъти досега. Занимава се с проституция. МВР го е издирвало няколко пъти, връщало го е на родителите, тя отново бяга. И сега според мен - нямам още доказателства, но имам пресантиман, горе-долу разбирам кой е подбудителят. И ви казах - бивш полицейски служител, който беше уволнен.
812
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД