:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,008,221
Активни 425
Страници 6,144
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Блъф

Преди няколко дни ББ обясняваше, че постоянно правел някакви малки блъфчета на БСП и ДПС и те постоянно му се връзвали...

В търсене на по-Голямото, разтваряме вчерашната преса. "Блъф с матурите", пише от първата си страница "Стандарт"... "Дебелянов, Смирненски или Яворов се падат на матурата. Този слух се завъртя в интернет вчера и подлуди над 60 000 гимназисти, които се явяват на изпита по български"... Часове по-късно стана ясно, че ако има блъф, той е двоен - "давам вид, че имам силни карти, за да си помисли противника, че блъфирам и държа слаби, докато всъщност имам силни" - на матурата се падна точно Яворов. Може и да е случайно. Подобно е положението в оня виц: "Къде отиваш, Моше?" - "В Тел Авив". - "Казваш ми, че отиваш в Тел Авив, за да си помисля, че отиваш някъде другаде, а всъщност отиваш именно там. Защо ме лъжеш, Моше?!"

Върви си и сезонното глобално надлъгване. "ЦРУ шпионира житото ни", пише "Земя". Според вестника "американските агенти казват, че това лято ще ожънем над 4 млн.тона зърно", тоест богат урожай, следователно ниски цени. Напук на ненавистното партньорско ЦРУ - преди няколко дни наши черноземни земеделци и белоръки управници рекоха, че заради сушата ще има скромна реколта, така че да се подготвяме за повишаване на цената на зърното/брашното/хляба. Кой блъфира?

"Половината българи през ден нямат пари за месо", цитира Евростат "24 часа"; сиреч половината народ блъфира. Няма как да е иначе, защото ясно и многократно беше заявено, че финансовата ни стабилност е за пример на цяла Европа, еврофондове валят като златен дъжд, икономиката върви, та пушек се вдига, и само дето Народо си стиска париците по банките; там потенциалните им инвестиции дремят като мужици на печката. Дори в окаяната Испания според Евростат само 3 на сто били като нашите 50 %, дето уж през ден постят на почва недоимък.

Хитреци сте вий, Андрешковци, и блъфьори при това!
1101
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД