:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,008,103
Активни 352
Страници 6,026
За един ден 1,302,066
Планът "Сидеров" - волна програма

Останете си със здраве и покаяние. И стига хилеж!

Волен Сидеров, от парламентарната трибуна: Дами и господа, народни представители, журналисти, гости тук, от тази трибуна през 2005 година аз казах, че българският национализъм е незаобиколим фактор в политиката. Прав ли бях? Има ли някой от 2005 година? Прав бях! Предупреждавам и съветвам още в началото на словото си ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви тройни коалиции, защото ще се сблъска с твърдия отпор на "Атака". Тепърва ще опознаете СТРАДАНИЕТО! Престанете с глупостите, спекулациите и интригите си. Достатъчно ги правихте по време на вашето управление, достатъчно купувахте депутати, достатъчно мамихте, крадохте и рекетирахте българския народ и бизнес. За мен тази част от залата тук, цялата заедно с тези хора от служебния, така наречен, кабинет начело с лицето Райков, са оттук нататък обекти на прокуратурата и следствието, нищо повече! Преди три месеца хората излязоха на площадите и събориха корумпираното и некадърно управление на ГЕРБ. Казаха "долу". ГЕРБ абдикира. "Великото" ръководство на ГЕРБ, което много се тупаше в гърдите, избяга от отговорност, а сега говори за отговорност. Аз, ВОЛЕН СИДЕРОВ, винаги съм заставал с лицето си, не съм се крил като вас, когато купувахте депутати с вашите пионки тук, в залата. Винаги съм заставал с лицето си пред хората, пред народа, пред пленарната зала и съм защитавал идеите си, така както умея. АЗ УМЕЯ, ЗНАЕТЕ!

Така че престанете със спекулациите. Престанете с интригите си и си дайте ясно съзнание къде, какво направихте, за какво ще отговаряте, защото народът е много мъдър за разлика от някои псевдополитици, псевдопатриоти, които нарекоха избирателите лумпени и прости хора, защото не са ги избрали в парламента. Аз казвам от тази трибуна, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е МНОГО МЪДЪР! Той не даде властта нито на ГЕРБ, нито на БСП. ТОЙ ПОСТАВИ "АТАКА" като СВОЙ КОРЕКТИВ, като СВОИТЕ ОЧИ И УШИ, и ние ще бъдем този коректив. И НИЕ ЩЕ БЪДЕМ ВАШИЯ КОШМАР, не само вашия, защото вие крадохте и сега ще отговаряте. И вашия, от тази страна, защото сега вече виждам съглашателството, преди малко Борисов каза, че ще подкрепя Орешарски, а говори за съглашения, кой ще подкрепи Орешарски - Борисов! Аз не съм казал, че подкрепям нито Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников. Аз няма да подкрепям фигури, аз няма да подкрепям силуети, няма да подкрепям харизми, аз ще подкрепям само действия в интерес на българския народ... Хилихте се точно, както сега, все още се хилите самодоволно. Колко пъти ви казах, работете за доходите на българския народ, работете да изгоните монополите, изгонете тези чужди фирми, които изнасят златото на България и печелят милиарди. Не! ВИЕ СЕ ХИЛИХТЕ САМОДОВОЛНО и смятате, че сте вечни и непоклатими. Сега УСМИВКИТЕ ВИ ЛЕКА-ПОЛЕКА ЩЕ ЗАМРЪЗВАТ, особено когато ще пишете показания за вашите деяния по време на управлението си.

...Народът каза ясно: "Атака" ще бъде в парламента и ще следи за всичко, което става в правителството и парламента. Ще бъде контрол, ще бъде гарант на тези хора, които излязоха, унижените и оскърбените. Ние сме техните представители на българския парламент и ние ще браним техния интерес.

...Правете, каквото трябва да правите за интереса на народа, ПОСИПЕТЕ СИ ГЛАВАТА С ПЕПЕП. ПОКАЙТЕ СЕ за това, което правите, и си влезте в ролята на народни представители. Направете полезните за България неща, всички ще ви ръкопляскат и "Атака" ще каже: да, правилно. Ако не ги правите обаче, "Атака" първа ще каже: долу, оставка, протести, избори!

...Оттук нататък вие трябва само да отговаряте за това, което сте вършили, а тези, които ще управляват, да си правят сметката, че ако стъпят накриво, ги чака народният гняв. Това е всичко, което за днес имам да ви кажа. Ще имаме и други възможности, вероятно да се видим, ако не се разтури веднага парламентът. Желая ви здраве и покаяние. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

***

ПП. Волната програма на Сидеров включваше още: стълкновение с журналист от СКАТ, високи децибели, физически контакт; стълкновение с полицай, високи децибели. И други.
1
1433
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
21 Май 2013 20:29
Той се мисли за железен,
Но едва ли е полезен.
По-скоро прилича на бибол*
С гребен пищен, ала гол.
*бибол – така баба ми казваше на пуяка.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД