:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Подаръци за всички

Наближат ли празниците, нашего брата журналюгата изпращява. Пише за почивни дни, тровейки живота на работещите, разказва на сиромасите за екзотични курорти, пълни вестникарските колони с традициите на най-светлия християнски празник, макар че е спорно дали въобще има някакво християнство в България. Прелитащият познава много малко хора, запознати с Писанието - и те повечето атеисти! А принципно всеки празник ни светлее, щото не пропускаме да се насвяткваме.

А сега, месец и нещо преди голямата ваканция и "изпразването" на София (в смисъл отпътуване за някъде си) вестниците пишат за коледни подаръци. Ама какви!?! Да ти се отще и Коледата, и Новата година, че и Банго Васил даже. "Грипът идва със самолет по Коледа", рапортува "Телеграф" по повод бъдещата епидемиологична обстановка. Егати празникът... "Очаква се да пристигне със самолет от Западна Европа или Скандинавия..." Ами той Волен Сидеров правилно говори против унията със европИйците и че не ни мислят доброто, ама ние като сме зинали за тия фондове, те ги - ние ги зяпаме с отворена уста, те ни ги спират. Вместо евра - бацили и вируси!

"Окупацията изяла коледната ваканция и съботите", четем в "Преса". Сега трябва студентите да учат и в почивните дни, за да наваксат. Те пък щото са се скъсали от учение, та и в събота ще тръгнат. Който го е измислил, хич няма връзка с реалността и статуквото. То 8 декември наближава, което значи край на учебната година и начало на "Градил Илия килия". А после - ще се видим догодина.

"87 стъпки за България, за да стане икономически тигър", брои "24 часа". Не подарък, а коледно чудо. Ама трябвало "смели реформи", препоръчва експертизата. На прелитащия му иде на ум, че на пл. "Народно събрание" има 240 мерки от България нищо да не остане.

"Бобева: Може да има безлихвени заеми за бизнеса", казала пак пред "24 часа" вицето. А около Коледа може и морето да се подкваси, кой знае.
2
1251
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
19 Ноември 2013 21:38
Най-доброто, както винаги!
20 Ноември 2013 14:15
Тц. Сгрешен падеж, сгрешен предлог ... Като искаш да блеснеш, гледай да не лъснеш.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД