:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шампионът

"ЛУКойл Академик" срази вицешампиона "Левски" с 87:77 като гост в София в дербито от VIII кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ). Най-резултатен за победителите стана Димитриос Вергинис със 17 т., а Божидар Аврамов добави 12.



Сръбският

баскетболист Марко Чукич започна проби в "Ямбол", съобщи сайтът на клуба от НБЛ - YambolBasketball.com. 24-годишният център за последно е играл в САЩ за Тихоокеанския университет на Хавай, а преди това е бил състезател на университета в Невада.



ТВ7 и "Нюз 7"

ще излъчат на живо всички мачове на България от световните квалификации за мъже и жени след Нова година. От 3 до 5 януари мъжете ще играят в Опава (Чех) срещу Кипър, Холандия и Чехия, а жените ще домакинстват в Самоков срещу Словакия, Чехия и Беларус.



Адриан Андреев

загуби финала на сингъл при 12-годишните на тенис турнира "Еди Хер" в Брадънтън (САЩ). Държавният шампион допусна обрат с 6:3, 1:6, 3:6 срещу Адам Неф (САЩ). Часове по-рано Андреев триумфира с титлата на двойки в тандем с Александър Згировски (Блрс).
605
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД