:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 221
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Национал от "Литекс" ще се върне в игра през март

Младежкият национал на "Литекс" Антон Недялков беше изписан от болница, след като претърпя успешна операция на десния глезен. Той получи сериозна контузия в края на дербито с ЦСКА (0:0) след сблъсък с Неманя Милисавлевич. Първоначално имаше съмнения и за скъсани коленни връзки, но те не се оправдаха. Възстановяването на защитника ще отнеме около 10 седмици и той трябва да се върне в игра в началото на март.

Междувременно "Литекс" се готви да финализира още преди Нова година привличането на втори нов играч. Това ще е младежкият национал Иван Горанов, който през последните 3.5 г. игра в "Берое". Левият халф-бек вече е преминал успешно медицински прегледи и се е разбрал за личните си условия, като остава двата клуба да постигнат сделка. Идеята е Горанов да премине в "Литекс" без трансферна сума, а "Берое" да получи процент от бъдеща негова продажба.

Първият нов при ловчанлии е колумбиецът Данило Морено Асприя (24 г.), който досега е играл в родината си за първодивизионния "Патриотас" и идва като свободен агент.
743
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД