:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 244
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Камило Плачи: Ще запазим подаръците за Нова година

Никой няма запазено титулярно място, заяви селекционерът на волейболистите
СНИМКА: ЮЛИЯН САВЧЕВ
Треньор №2 на България Камило Плачи обяви, че ще избира състава за световните квалификации на база показаното в тренировките, а не на стари заслуги.
Коледа е традиционно време за подаръци, но волейболните национали планират да забавят малко изненадите за феновете. Това заяви селекционерът на А тима Камило Плачи в навечерието на лагера преди световните квалификации в Опава (Чех) от 3 до 5 януари.

"Има доста начини да направиш подарък. Не само материално, но и чрез някой жест, дума или похвала за играчите или пък важна победа за феновете. Подаръците не винаги са само предметни. Надявам се силно да се класираме на световното първенство в Полша 2014 и така да зарадваме българските запалянковци със своеобразен подарък за Нова година", заяви Плачи пред BGvolleyball.com.

Италианският специалист събра избраниците си за първа тренировка в София снощи. Сред повиканите се отличават дълго отсъствалите Андрей Жеков и Боян Йорданов, които тази година по различни причини не бяха част от тима. Разпределителят Жеков се отказа временно заради скандалите преди олимпиадата в Лондон '12, а диагоналът Йорданов получи почивка заради натрупана умора.

"Радвам се, че Жеков реши да се завърне в националния отбор - сподели Плачи. - Най-вече защото с Андрей в състава ще имаме една опция в повече. Кой ще бъде титуляр не може да се каже отсега, защото ще взема решение на базата на видяното в тренировките. Завръщането на Боян също е много позитивно, защото той има доста опит и разполага с добра техника. Трябва да кажа, че започваме със 17 състезатели, но за световните квалификации ще трябва да избера 12. И през следващите няколко дни ще се наложи да редуцирам състава. Никой няма запазено място."

Подготовката в зала "Христо Ботев" ще продължи до 1 януари, като националите няма да тренират единствено на Бъдни вечер и Коледа. Преди квалификациите отборът ще има по две контроли с руския клуб "Губерния" (26-27 декември) и с националите на Турция (29-30 декември). Съперници на България за една квота за Мондиал '14 ще бъдат тимовете на Кипър (3 януари), Холандия (4 януари) и домакинът на квалификацията Чехия (5 януари).
2
2544
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
20 Декември 2013 20:30
Съперници на България за една квота за Мондиал '14 ще бъдат тимовете на Кипър (3 януари), Холандия (4 януари) и домакинът на квалификацията Чехия (5 януари)

Подредбата на мачовете е най-добрата възможна.
Успехи, юнаци!
29 Декември 2013 10:58
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД