:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,705
Активни 380
Страници 3,628
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Хвалят се и се погват

По странни и неведоми нам логики, но така е, читателю. Костов, примерно, хвали Орешарски в "24 часа". Дори Командира му бил дал прогнозите на лабораторията, която днес оглавява. "Иначе можем да си говорим критично за Орешарски, но той е добър икономист, много по-добър от Бойко Борисов. Нека да говорим истината" - намерил Костов показател за сравнение. От друга страна, Костов пък е погнат в "Труд" от публициста Бочев, уж негов верен бивш съратник по идеологически десни битки. Пътем Бочев подритва и друг стожер на великото седесарство - колегата си публицист Бочаров. "За радост на здравомислещите десни сили... Иван Костов оповести, че слиза от националната политическа сцена... Да, ама не! - както казва един "достоен" агент на ДС от журналистическия бранш." - плющи Бочев на принципна основа.

"Монитор" пък твърди, че ОЛАФ погва сегашния президент Плевнелиев и Павлова. Не били спазили съдебно решение и превеждали пари в куха фирма, още докато надзиравали пътното строителство. Това било по сигнал на ПК "Екогласност". Така се оказала ощетена българска фирма.

Виждали сме през годините много погвания, от които нищо не следва, и много хваления, от които следват най-трагични последици - цъкаме дълбокомислено. Що ще да последва от погванията в тихите манастирски двори - още не знаем. А там се погват на тема тънки грехове, плътски радости и мъжеложество. Ох, бесове напъплиха черноризците, боже опази...

"Бачково ликува" - четем в "24 часа", защото гонели едного разблудного попа, а "Монитор" уточнява: въпросният епископ Борис трябвало да напусне монастира според решение на Св. синод, но се криел и не изпълнявал. И във вчерашния прелет писахме по тоя тъмен случай, който, ако не беше толкова жълт, щеше да е добра суровина за ексцесивна литература. Днес пресата продължава да търка кир от клира и да изнася теоложко-мъжеложски съкровища от интернет.

Воистина интернет ще излезе едно сатанинско дело. Дали пък и пресата не е такова? Сакън!
1
1369
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
21 Февруари 2014 21:11
Поздравления за последното изречение. То казва всичко, а въпросът е реторичен.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД