:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 113
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Нямо кино

А в платната белее една - тишина

Вчера ББ шерна във фейса видео с обичаен сюжет: брифинг в кулоарите на парламента. Картината - с нормално за жанра качество, но звукът - напълно отстъстващ. Бяла тишина. Това ни най-малко не смути приятелите и последователите му в социалната мрежа. Публикуваме част от коментарите под нямото видео. (Автентичен правопис.)

***

Nasko Palionov: mda, deputat da si.......

Магдалина Дюлгерова: Напускайте Парламента!

Aleksandar Iordanov: Виждат че краят им идва и нещо не им се ще !!!

Anna-Maria Stankulova: Давай, Генерал Борисов! Разкажете им играта на тези парламентарни плашила, отишли там само да лапат турска баклава! Не и да работят за народа!

***

Участник в дискусията отбелязва, че видеото е без звук. Никаква реакция. Продължават коментарите.

***

Божидар Хинков: Е, г-н Борисов, неприлично е за политик от вашия калибър да е толкова наивен - какво друго освен лъжи и манипулации сте очаквали от комунистите??? Щом не ви харесва - излезте с цялата група от "парламента" - оставането ви в него, ОСВЕН ЧЕ ГО ЛЕГИТИМИРА означава, че сте съгласен с извършения срешу Вас държавен преврат! Ако греша, моля опровергайте ме, но мисля че подобно поведени е всичко друго, НО НЕ И МЪЖКО!

Nikolas Ivanov Naydenov: Ние ги лъжем , че работим , Те ни лъжат , че ни плащат ...

Anna-Maria Stankulova: Младостта на България е с вас! А онези си изпяха песента и историята ще им удари ритника!

Мария Георгиева: ...БЯГАЙ РАБОТО,ЧЕ ИДА...АКО БЕШЕ ДО РАБОТА НЯМАШЕ ДА КРАДЬТ И С ГЬЗОВЕТЕ СИ!ТО И ТУК СЕ ИСКА ДЬЛНОВИДНОСТ!

Диди Ник (в отговор на изтрит коментар, с който "После" не разполага): Георгиев, боклука си ти...няма грам истина в това което си написал! Първо се поинтересувай и научи нещо когато искаш да се правиш на умен! ГЕРБ е истината и начело с Генерал Борисов ще вървим напред...ти нямаш думата относно бъдещето ми и това на моите деца !!!

Donka Staneva: Георгиев това опорната точка ли е за днес?

Temenuga Petkova: мариан и чавдар георгиеви айде бегайте да се подмазвате на олигарски за рд не ви е мястото в тази група

Verginia Borisova: Chavdar Georgiev ...Изчезвай от стената на Борисов тогава ! Отиди и се лигави по стените на Гея и Местан ...като не ти се четат "глупости" хайде вазирай !

Zlatka Nestorova: Да кажа на господин Георгиев,че предпочитам да ме управлява мутра отколкото комунист.Ако ще и в Кеймбридж да сте завършил,Българското е дълбоко във вас.Просташки език и всичко знаещ.Едва ли сте му толкова приближен,че да знаете на кого е близък,някой каза в тролея или на масата,седнали гъзарите на по бира да се правят на много велики и да споделят кой какво е чул.Личи си,че сте си завършен Българин.

Rosen Raychinov: Проблема със звука е във вашия телевизор

Ginka Asparuhova: Колко не грамотни и най вече не възпитани хора има в нашата държава.Как ще тръгнем напред?

Alexander Aleksiev: Божидар Хинков, грешиш, че отгоре! Всичко, което си написал, не е вярно. И не само генерал Борисов, но и аз няма да се хабя да ти обяснявам защо. Ще ти кажа само, че имаш нужда от самообразование, а то е дело самотно и трудно.

Veselka Konteva: И Вие, госпожо Гинка сте от неграмотните.В едно изречение-3 грешки!

Iskra Mitreva: Chavdar georgiev smeshniste.mlhknete vie i skriite niakade che ot takiva prodajnici kato tebe tazi dhrjava ne moje da progledne.koito ne oceniava napravenoto ot GERB neznae kakvo iskae.na mene nikoi ne mi plashta da pisha tuk no me otvrashtavat takiva kato teb i kato Marian georgiev.

Kamelia Manolova: Ей, Мариан Георгиев, мутро безподобна, за това ли спечелиха Герб изборите, за това ли народа избра Борисов, ако и една стотна от това дето изплю тук беше вярно твоите приятели БиСиП-ето щяха да вдигнат врява до бога...стой си в мутренското кафе и си чакай момента и си сложи истинските снимка и име...ама не ти стиска!

Божидар Хинков: Вместо да се плюете, хлебарки нещастни, мислете с тиквите си, и задайте на Борисов истинските въпроси! - ДАНО ДА ВИ ОТГОВОРИ!!! :)))))))) Аман от безмозъчни идиоти!
1
1879
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
22 Февруари 2014 09:37
Абе думи! Както викаха едно време гларусите "Lassen wir die Augen sprechen...". Като циганката от една реклама "И тогава послушах сърцето си, а не разума."
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД