:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Движението през Семинарията се спира изцяло за 5 дни

Пълен блокаж на движението за пет дни ще има на възловото кръстовище на Семинарията в столицата, където и в момента стават огромни тапи заради ремонта. Кръстовището на булевардите "Пейо Яворов" и "Стоян Михайловски" се затваря изцяло за движение и в двете посоки от сряда (14 май) до неделя (18 май), съобщи вчера кметът Йорданка Фандъкова. Това ще са тежки дни за шофьорите в София, които заради ремонтите на ключови места из града са изправени пред големи трудности за придвижване. За живеещите в южните квартали като "Младост" ситуацията става изключително трудна, тъй като ремонт тече и на бул. "Цариградско шосе" и тяхната алтернатива остава единствено Околовръстният път.

В момента при Семинарията се изгражда естакада на две нива, нейното строителството трябва да приключи в средата на юли. Фандъкова съобщи, че работата върви в срок. Досега е построен южният локал заедно с всички подземни комуникации и се изгражда локалът откъм парка. Изградени са две допълнителни платна за движение по ул. "Стоян Михайловски". Конструкцията на естакадата е готова и предстои да се положи бетонът. За да се избегнат инциденти, общината е взела необичайното решение за затваряне на кръстовището.

Ефектът от новото кръстовище при Семинарията ще е от 7 до 10 пъти по-бързо преминаване и с около 40% по-малко вредни емисии. Естакадата струва почти 13.5 млн. лв. и се строи от "ГБС Инфраструктурно строителство".

1
1617
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
11 Май 2014 20:49
мн. локали, (два) локала, м. Остар. Голямо питейно и увеселително заведение. Нощен локал. Локалите на София.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД