:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Кабинетът не очаква спад



на летовниците от Русия и Украйна, стана ясно от изявления на вицепремиера Даниела Бобева и зам.-министъра на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев по време на среща с туристическия бранш във Варна. "Данните от посолството ни Москва показват, че издадените от началото на годината визи за руски туристи са колкото и за същия период през 2013 г.", съобщи Бобева. Според нея негативите от конфликта в Украйна ще бъдат компенсирани с ударно издаване на визи. Скоро в Екатеринбург ще отвори врати българско консулство, а Словакия се е съгласила да издава шенгенски визи на беларусите, които се мъчат да идват в България, заобикаляйки Украйна. Облекчения ще има и за граждани на други държави, които миналата година са почивали у нас.



Куп незаети места в СИК



в чужбина личат в решение на Централната избирателна комисия. В 167-те секции има десетки незаети места, като най-много те са в Испания, където бяха открити и най-много секции. От 13 секции в Лондон пък 6 са с непълен състав, а спорната между външно и ЦИК секция в Малта няма дори и един член, камо ли ръководство. Празните позиции ще бъдат попълнени по предложение на министъра на външните работи до 19 май.

839
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД