:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

В руските училища започва рок обучение

по инициатива на местното министерство на образованието, съобщи Интерфакс. В пояснителна бележка на ведомствата до училищата се казва, че "привличането на децата към занимания по рокендрол е възможно благодарение на привлекателността на неговите хореографски и акробатични движения, изпълнявани като постановъчен танц с музикален съпровод". Експертите на ведомството отбелязват още, че допълнителна мотивация е красотата, грациозността и точността при танцуване на рокендрол.



Талибаните осъдиха плановете

на американския президент Барак Обама войски на САЩ да останат в Афганистан до края на 2016 г., съобщиха агенциите. "Ислямското емирство Афганистан (ИЕА) осъжда това и го оценява като накърняване на суверенитета, религията и човешките права", са казва в съобщение на групата, поместено в интернет. "Винаги ясно сме заявявали, че дори един-единствен американски войник да остане в Афганистан, това би било неприемливо за народа ни и свещената война срещу тях ще продължава", допълват талибаните. Във вторник Обама съобщи, че ще остави на територията на Афганистан 9800 американски войници след края на т.г. Досега броят на американските военни на територията на азиатската държава е 32 000.



Албански депутати се сбиха

в парламента на страната, предаде македонското електронно издание Нет Прес. В инцидента са участвали Армандо Пренга от Социалистическата партия и Гент Стразимери от Демократическата партия. Скандалът помежду им започнал в пленарната зала и продължил в кулоарите, където се е стигнало до бой. В инцидента са се намесили и други депутати. Боят бил спрян от служители на Националната гвардия. "Всичко започна, когато Стразимери иронично се обърна към представителите на властта защо не отидат да контролират Висшия съвет за правосъдие, както са правили в албанските тайни служби. Започна жестока разправия, заради която беше дадена почивка. Двамата обаче продължиха и се стигна до физическа саморазправа", съобщиха техни колеги.
1
790
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
28 Май 2014 21:29
В руските училища започва рок обучение

В Замунда избухна еволюция.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД