:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 336
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

На гол пъп - стара татуировка

"Голият пъп се завърна, но заедно с дълга пола" - "24 часа" е нашият гид в света на coolтурата. Това лято ще е извънредно hot да си показваш хъбчето. Хъб се римува с пъп и освен това hub of the universe означава "пъпа на света", според американците - Бостън, това е известен прякор на столицата на Масачусетс.

На гол тумбак лекомислените слагат чифте пищови или татуировка. Казват за брака така - и да се ожениш, и да не се ожениш - след 10 години ще съжаляваш. Същото важи и за татутата (татусите - непр.). А Мелани Грифит сега има проблем и по двете направления ("Преса"): "Антонио Бандерас и Мелани Грифит се разлюбиха след 18 години брак". И по-точно ("Стандарт"): "Бандерас и Мелани се развеждат". И покрай това възниква сериозният въпрос ("Труд"): "Какво ще прави Мелани Грифит с голямата татуировка на сърце и надпис Антонио, която... се бе превърнала в ярък мастилен символ на тяхната вдъхновяваща любовна история?"

Може да си заличи татуировката, а може и да си търси друг Антонио - и нему да отдаде сърцето, пъпчето и другите си активи.

Българският избирател точно така постъпва - сменя правителства едно след друго, обаче на пъпа му е татуиран Спасителя. Гласуването винаги е в неделя и като изключим тия, дето гласуват за 50 лв. и дубъл кебапчета, работата е всъщност една Сляпа неделя.

Сега гледаме, че се опипва почвата за нова Спасителка!

"Прадядото на Кристалина Георгиева дал прозвището Левски на Апостола" ("24 часа") - хубаво, нямаме нищо против. Само че - "Кристалина: До октомври съм комисар". А след това? "Кристалина засега не смята да е премиер" ("Преса"). В контекста на нежеланието обаче има важно уточнение ("Стандарт"): "Кристалина не ще е да е служебен премиер". В обобщение - до октомври е еврокомисар, за служебен премиер няма да се хаби, а пък после - каквото сабя покаже и каквото прозвище й дадат.

...Бе тя си го има, но не е политкоректно с настоящите ни партньорства. Политобстановка.
1386
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД