:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 340
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Реферът Ивайло Стоянов

беше назначен да ръководи първия двубой от III предварителен кръг на Лига Европа "Сараево" (Б и Херц) - "Атромитос" (Гър). Мачът е в четвъртък от 21.30 ч. българско време в Сараево.



Нападателят Димитър Рангелов

влезе като резерва в 55-ата минута за "Коняспор" при победата на турския тим с 2:1 над холандския "Хераклес" в контрола.



Селекционерът на

националния отбор на Аржентина Алехандро Сабея е отказал да поднови договора си, въпреки че изведе тима до финала на Мондиал 2014. Според местния в. "Ла Насион" фаворит за поста е Херардо Мартино, който през миналия сезон води "Барселона".



40 000 евро откуп е платил

нападателят на "Ювентус" Карлос Тевес на похитителите, отвлекли доведения му баща в Аржентина. Хуан Карлос Кабрал е бил свален от въоръжени лица от автомобила си. Полицията предполага, че престъпниците са действали на случаен принцип и не са подозирали кого отвличат, затова и отначало поискали малка сума, а след това я коригирали.



Луис Фелипе Сколари бързо

си намери нов отбор и бе назначен за треньор на "Гремио", където вече работил от 1993 до 1996 г. 65-годишният специалист беше освободен само преди около 20-ина дни като селекционер на бразилския национален тим.



Фабио Капело остава

селекционер на националния отбор на Русия. Това бе решено на среща между италианския треньор и ръководството на руската федерация. На нея Капело отговори на критиките за слабото представяне на "сборная" на Мондиал 2014. Сред причините за оставането му е и подписаният в началото на годината нов договор, до 2018 г., според който селекционерът ще получи 25 млн. евро обезщетение при предсрочно освобождаване.



"Порто" привлече

испанския футболист Хосе Анхел (24 г.). Ръководството на "Рома" се е съгласило да пусне левия бек без пари, но да получи 50% от следващ негов трансфер. В последните два сезона Хосе Анхел игра в "Реал Сосиедад" като преотстъпен от италианския клуб.
684
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД