:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 338
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" няма да чака Мурсия цяла година

При още лоши резултати треньорът си тръгва, обяви Георги Иванов
СНИМКА: LEVSKI.BG
Защитникът на ЦСКА Сендрино Мисиджан (вдясно) е влязъл в единоборство за топката с играч на "Левски" по време на двубоя между дублиращите отбори, игран на ст. "Георги Аспарухов" и завършил 1:1. Срещу холандския футболист на "червените" бяха отправени редица расистки скандирания от публиката, но присъствалият директор на ДЮШ на "Левски" Даниел Боримиров заяви, че нищо не е чул.
"Левски" няма да даде на треньора Пепе Мурсия да работи до края на първенството и при плачевни резултати той ще си тръгне. Това стана ясно от изказване на спортния директор на клуба Георги Иванов, който преди началото на сезона гарантира, че поне 12 месеца испанецът ще запази поста си.

"Минал е само вторият кръг и не можем да очакваме качеството на игра да е много високо - каза Гонзо. - Всички се надяваме тази година да е по-добра от миналата. Имаме добър отбор и който ни отписва, греши. Ние ще продължим да се развиваме. Трябва ни време, но не може да се каже точно колко. Започнахме от нулата. Първо намалихме бюджета, но от друга страна е ясно, че класата струва пари. Опитваме се да развиваме школата с испански методисти, сменихме треньорите и директорите. Надявам се да развием тази школа, за да имаме собствени кадри след една или две години. Тази година искам да се представим достойно. След това ще направим нужните промени, за да се борим за шампионската титла."

Иванов допълни, че ако е искал да ръководи отбора на терена, щял да стане треньор. Той бе категоричен, че Мурсия в момента се ползва с доверието на ръководството, тъй като са минали едва два мача. Според Гонзо испанецът е добър треньор, който може да вдигне нивото на тима.

Гонзо потвърди, че "Левски" ще преотстъпи халфа Антон Огнянов на "Локомотив" (Сф) до края на сезона. Все още няма яснота дали футболистът ще вземе участие в срещата между двата тима от третия кръг на първенството в събота.

"Ако играем както можем, ще спечелим срещу "Локо" (Сф). Една загуба, пък дори от ЦСКА, не бива да ни отклонява от пътя. Не трябва да правим трагедии, както и не трябва да изпадаме в еуфория, ако победим", каза още Иванов.



13
1358
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
30 Юли 2014 20:32
А ние няма да чакаме и Гонзето!
30 Юли 2014 20:33
А ние няма да чакаме и Батков!
30 Юли 2014 20:37
А ние няма да чакаме и кака Здравка!
30 Юли 2014 22:21
Гонзо е готов за политик
30 Юли 2014 23:09
Evasion, ама половината политици са с купени дипломи. Ти да не намекваш нещо? Ааа?
30 Юли 2014 23:16
За дипломата - нищо. Но за начина, по който се отмята от казаното вчера - ми готов е за водач на листа. Поне.
30 Юли 2014 23:24
А дано, ама нада ли!? Боже Господи молим тебе...
31 Юли 2014 08:33
Боже Господи молим тебе...


И Господ каза "САМО ЛЕВСКИ !" и направи небето синьо !



31 Юли 2014 08:55
Долу ръцете от инженер Столипинов! Долу ръцете от безработния испански гражданин! И най сетне- долу ръцете от разузнавач Тара, който краде и пере комунистически пари за да ви издържа! Сус бре, гяури !
31 Юли 2014 09:03
"...и при плачевни резултати той ще си тръгне."-Гонзо,ами те резултатите вече са плачевни.Сега като направим и "хикс" със "Локо"-то,викам Достанич да си отива.
"Минал е само вторият кръг и не можем да очакваме качеството на игра да е много високо"-Гонзо,някога дори в контролите нивото беше много високо.
"Имаме добър отбор и който ни отписва, греши."-докъде сме се докарали щом изпълнителният ни директор говори като шеф на полуаматьорски отбор.
"Една загуба, пък дори от ЦСКА... Не трябва да правим трагедии, както и не трябва да изпадаме в еуфория, ако победим"-никога не сме правили трагедии от загубите,пък дори от чорбаланите.Ама имаше игра,имаше играчи,имаше стил и морал.А сега...нищо.Какво значи да изпадаме в еуфория,ако победим ???-че ние да не сме "Чепинец",та да изпадаме в еуфория след победа.А бяха времена,когато се чудехме какво става,ако в два поредни мача направехме равен и загуба...примерно.
Абе...майка плаче,грамофон свири....
31 Юли 2014 11:42
"Левски" няма да чака Мурсия цяла година

А ще чака Гонз(д)О
31 Юли 2014 13:11
Тъй като за шампиона на България няма статии ,
то мили хора позволети ми да напиша няколко реда за "българския" шампион.

1/ Ето , кои са играли в мача вчера:
ЛУДОГОРЕЦ: Стоянов, Кайсара, Моци, А. Александров, Витиня (47-Ангуло), Дяков, Ешпиньо, М. Александров (75-Анисе), Марселиньо, Абало (62-Мисиджан), Безяк
ПАРТИЗАН: 25. Лукач, 3. Волков, 4. Вуличевич, 6. Станкович, 15. Трайкович, 8. Брашанац, 17. А. Живкович 67-(Гърбич), 18. Дринчич, 22. С. Илич (81-Лука), 27. Лазович (54-Нинкович), 32. Шкулетич



Колко са българите в Лудогорец и колко са сърбите в Партизан.

A ето кои са играли в мача ЦСКА -Зимбру,
(33) Якуб Дивиш, (4) Сънди, (19) Апостол Попов, (21) Венцислав Василев, (31) Кристиан Супусепа, (66) Пламен Крачунов, (7) Тони Силва, (22) Еденилсон Бергонси, (28) Маркиньос, (13) Аурелиен Йоахим, (73) Иван Стоянов, влезли РЕЗЕРВИ, (8) Борис Галчев, (71) Антон Карачанаков, (9), Мартин Камбуров.

В кой отбор са играли повече българи?

2/ Относно писанията за играните мачове от БГ отборите.
Ето каво пише в меридиан мач:
Лудогорец пощади Партизан

или в спортал:
Опълченски Партизан оцеля на "Лудогорец арена", сърбите въртят номера 45 минути

Със сигурност можем да кажем, че "Германия НЕ пощади Бразилия", докато заглавието в Меридиан мач внушава, че лудите са можели да вкарат 6-7 гола, но са пощадили сърбите, като са им вкарали 1-2 само.
А второто заглавие внушава, че партизаните са лежали като молдовците по терена само и само да додрапат равния.
Но и това е част от играта. Важното е КОЙ излиза накрая победител от двата мача,
в единия случай молдовците, а в другия, най-вероятно партизаните от Белград.

И още използвайки внушенията от първото заглавие, със същата сила можем да кажем , че Литекс пощади унгарците и Ботев пд - също пощади втородивизионните австрийци.
А бе просто - българските отбори са голЕми самаряни.






31 Юли 2014 15:53
Ае сега пък Мурсия ви е виновен
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД