:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 363
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мениджър дава под съд "червените" заради Чочев

СНИМКА: e-burgas.com
Милен Георгиев
Ново съдебно дело срещу ръководството на ЦСКА се задава на хоризонта. То ще бъде заведено от мениджъра Милен Георгиев, който претендира за суми по трансфера на нападателя на "червените" Ивайло Чочев в "Палермо".

"С ЦСКА отиваме на дело - категоричен бе мениджърът. - От клуба дори не пожелаха да ми благодарят за трансфера, дори да се наложи да чакам за парите 2-3 години. Всички знаят, че аз накарах "Палермо" да вземе Чочев, след като италианците бяха дошли да гледат Симеон Славчев. По-късно той отиде в "Спортинг" (Лисабон). Тогава ги убедих, че Чочев също е добър футболист, който ще им излезе много по-евтино. Успях да уредя всичко, а накрая за шефовете на ЦСКА остана само да подпишат договорите. Ще разкрия и още нещо - "Палермо" искаше да вземе Чочев под наем, защото мислеха, че той няма необходимите качества."

Със сериозни мерки срещу ЦСКА заплашва и собственикът на "Чавдар" (Етрополе) Емил Димитров. Именно от неговия клуб нападателят премина на "Българска армия". И според разпоредбите на УЕФА "Чавдар" трябва да получи процент от трансфера.

"Знам, че парите вече са в касата на ЦСКА, но "Чавдар" не е получил нищо от тях. Имаме договор, според който сумата трябва да ни бъде преведена веднага след нейното получаване от ЦСКА", обясни Димитров.

1
942
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
30 Юли 2014 22:10
А стига бе! лупко никога няма да дава, той винаги има да взима. емо фаса и това мениджърче да не се ослушват, ами да вадят пари и да плащат. На луко
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД