:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 181
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Специално намаление на цените



на всички смартфони от серията Galaxy на Samsung има от днес в магазините на VIVACOM. Отстъпките ще важат както при покупка в брой, така и при разсрочено плащане. От намалението могат да се възползват всички настоящи и нови абонати на VIVACOM при сключване на договор за мобилна услуга до 31 август. Офертата на VIVACOM осигурява сериозни отстъпки в цените на моделите от серията Galaxy, като топпредложенията са: Samsung Galaxy S Duos 2 за 0.90 лева на месец с Net&Call XXL, Samsung Galaxy S III Neo за 3.90 лева на месец при сключване на договор за 24 месеца с тарифен план Net&Call XXL и флагманът Samsung Galaxy S5 със същия тарифен план само за 27.90 лeвa на месец вместо стандартната цена от 34.90 лева на месец.



Следващият кабинет ще решава окончателно за 7-и блок



в АЕЦ "Козлудуй", уточниха вчера от правителствената информационна служба. На заседанието си в сряда Министерският съвет прие решение, с което одобрява доклада на министъра на икономиката и енергетиката във връзка със сключване на акционерно споразумение между "АЕЦ Козлодуй - Нови мощности" ЕАД, "АЕЦ Козлодуй" ЕАД и "Уестингхаус Електрик Къмпани" ЛЛС. От АЕЦ "Козлодуй" и от БЕХ вчера отрекоха да са предприемали действия по подписване на акционерното споразумение.
939
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД