:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 341
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Столове и маси

Вчерашната преса убеждава прелитащия, че това са двата най-важни предмета на човечеството, особено на българското такова. Хората се борят кой на чий стол да седне, а повечето от тези неща се решават на маса. Пък после резултатите се спускат на масите като тяхно решение, за тяхно добро. Направи ни впечатление как новият министър-председател Близнашки веднага седна на два стола. Всички вестници пишат, че щял да е не само министър-председател, но и министър на изборите. Значи задача на целия кабинет е да направи едни избори, но освен това има и отделен министър, който между другото е премиер!

Ей, това служебните премиери все ги засукват едни непостижими, възхищава се прелитащият. И си спомня за предишния - Марин Райков, който беше разписал утвърдително предложение от министъра на външните работи Марин Райков да назначи дипломата Марин Райков посланик в Рим. Понеже им е малко времето сигурно, затова заплитат такива изкусни плетки, мисли прелитащият с безискусната си глава.

Иначе за маси и столове - навсякъде. Ето - в "Стандарт" пише, че Станишев искал да седне на стола на Орешарски, пък ДПС не щяло и затова паднало правителството. Това добре, но какво е станало на масата, дето червените позитановци са обядвали с ястреба-сенатор от САЩ Маккейн, пита същият вестник? Според АБВ Миков, Найденов, Вигенин и Янаки обядвали с Маккейн и там било взето решение за седми блок на Козлодуй. В "Преса" Янаки Стоилов признава, че обядвали с Маккейн в Партийния дом, но си били говорили "общи работи."

Най ни харесват нашите червени, че винаги ядат и пият с който командва. През 56-а ядяха и пиеха с шефовете от СССР, пък Унгария се бунтуваше срещу Москва. Сега унгарският шеф Виктор Орбан е срещу санкциите, в "Труд" го пишат, че бил "Троянският кон на Москва" според чужди издания, а нашите червени пак ядат и пият - с Вашингтон.

Хапни си, пийни си, това ще ти остане - казваше бабата на прелитащия.
940
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД