:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Макларън" не успя да реши с кои пилоти да се състезава

Дженсън Бътън (Вбр) и Кевин Магнусен (Дан) ще трябва да чакат още неопределено време, за да разберат кой от двамата остава в "Макларън" като партньор на двукратния световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо (Исп). Дотук се стигна, след като на сбирката си в четвъртък вечерта бордът на тима не успя да вземе очакваното решение.

"Срещата на борда приключи. Не е взето никакво решение относно това какъв ще е пилотският ни състав за 2015 г.", обяви говорител на тима от Уокинг.

И Бътън, и Магнусен представяха "Макларън" на промоционално събитие в Шотландия, докато шефовете обсъждаха съдбата им. Там британецът, който е шампион в F1 от 2009 г., потвърди, че не е сигурен за бъдещето си. "Това е въпрос, на който все още не мога да отговоря, не зная какво ще стане - каза Бътън. - Смятам, че за всички нас ще е добре да се реши възможно най-рано."

Въпросът с освобождаването на един от двамата пилоти на "Макларън" излезе на дневен ред, след като Алонсо напусна "Ферари". Испанецът обаче все още не е подписал официално договор с английския тим.
703
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД